Розглянуто Переподача скарги: Затримав без причини - Порушення від працівника ДКВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стефан Янчев

Екс-Адмін | Гравець | Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
167
Реакції
165
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Стефан Янчев
2. Нікнейм порушника: Антон Фіксик (250563)
3. Назва організації порушника: ДКВС
4. Суть скарги: Минула
скарга була відмовлена через приватний фрапс, який не відкривався.

Я собі бігав по Дніпру - займався своїми справами і ненароком підїжає біла машина Reno Logan і звідти виходить працівник ДКВС і починає за мною бігати і взяв мене у кайданки без причини та просто тримав - я його запитав яка причина затримання він сказав, що неадекватна поведінка та ігнорування мегафону, хоча машина була не службова, потім запросив у мене паспорт, хоча особа навіть не представилась чим вона являється. Також ця особа зізналася, що це був пранк для ютубу, хоча дана особа могла б повідомити, що буде така ситуація - це неадекватно. Ще й хотів видати гроші мені - як відкупитися за це. Також виправдовувався, що в нього був дозвіл від Лідера та домовленість щодо пранку.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
- тайм коди: 0:00, 1:02, 2:14, 2:46, 4:07, 5:03, 5:46, 6:25, 6:45

6. Дата порушення: 08.06.2026

Останнє редагування:

Флоріан Дельфіно

Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
8 Бер 2026
Дописи
74
Реакції
31
Бали
63
Вітаю! Переглянувши Ваші докази та додатково проаналізувавши іншу ситуацію, що має відношення до даного працівника, виношу наступний вердикт:

Працівник ДКВС Антон Фіксик [250563] отримає варн за порушення правил державних організацій 2.40 та ЧС МВС на 30 днів.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі