Відмовлено Георгій Бондаренко Не знає правил // By Omellia

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Омельницький

Новий гравець
Реєстрування
4 Жов 2025
Дописи
1
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Максим Омельницький
2. Нікнейм адміністратора:Георгій Бондаренко
3. Суть скарги:Дивіться я зі своїми друзями спокійно катався та нікому не мішав виїхала машина на зустрічну та спеціально в нас втаранилась після чого втікла ми її наздогнали та захотіли пояснити що так їздити не треба він не слухав і нас дбшив куча раз та після чого ми його витянули з автівки він мовчав казав на форум та мгшив(за це і за дб та навмисний таран не получив покарання) і нас всіх відкинули на 100хв за фд ін зз хоча це прилегла зона і відкидається вибірково та пан Бондаренко не бачивши повної ситуації там була в нього куча порушень і провокацій а пан Бондаренко не розібравшись в ситуації та не дослухавши нас послав нас на форум. прошу зняти мені покарання та покарати даного адміністратора за халантність та невиконання службових обов*язків це було з його сторони дуже не гарно зразу послати мене та моїх друзів на форум навіть нас не слухавши просимо прийняти міри
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення:09.06.2026

Останнє редагування:

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,589
Реакції
2,370
Бали
253
Вітаю, покарання видане вірно, в зеленій зоні не важливо хто провокував - отримають покарання всі сторони. Адміністратор не бачив провокації зі сторони гравця - ви можете подати скаргу в відповідний розділ, якщо маєте докази.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі