В очікуванні Рома Семеген/Халатний розгляд скарги (лише для спец.адміністратора)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

VINCHI

Пенсія
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
87
Реакції
81
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Ендрю Винчи
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
Вітаю!
Звертаюся до спец. адміністратора з приводу оскарження результатів розгляду даної скарги: (посилання на скаргу)

Згідно вердикту адміністратора Романа Семегена, який розглядав скаргу, "На скріншоті не видно повної ситуації, та також не видно, до кого це саме було адресовано".

З даним рішенням я не погоджуюсь за наступними причинами:
- на скріншоті видно, що гравець говорив нецензурну лексику в ІС-чат, що вказує на те, що він перебував на дуже близькій відстані від мене на абсолютно порожній ділянці дороги, а отже, дані висловлювання адресовані мені;
- сам факт вживання нецензурної лексики в чаті не є нормою у грі, а є порушенням правил гри,і також враховуючи той факт, що гравець неодноразово використав нецензурну лексику, що свідчить про її цілеспрямоване використання, він мав би отримати покарання за пунктом 5.8 правил гри незалежно від того, яким був контекст ситуації.

Однак даний адміністратор проігнорував вищезгадані обставини та відмовив у розгляді скарги, що,на мою думку, є халатним відношенням при розгляді.

Тому прошу спец.адміністратора перерозглянути дану скаргу з урахуванням вище викладених обставин та видати порушнику покарання згідно правил.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Посилання на скаргу
5. Дата порушення: 08.06.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі