Зачинено Скарга на Ка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
67
Реакції
6
Бали
13
Вік
5
  1. Ваш нікнейм: Максім Кротов
  2. Нікнейм адміністратора: Емі Вейт
  3. Суть скарги:
Доброго дня. Хочу щиро вибачитися за свої дії, через які отримав покарання. На той момент я не до кінця усвідомлював наслідки своїх вчинків та допустив помилку. Зараз я розумію, що порушення правил негативно впливає на ігровий процес та створює незручності для інших гравців і адміністрації.

Я визнаю свою провину та не намагаюся уникнути відповідальності. За час після покарання я зробив для себе висновки, ознайомився з правилами та зрозумів, що подібні ситуації не повинні повторюватися. Мені подобається грати на сервері, спілкуватися з гравцями та брати участь у житті проєкту, тому я не хочу втрачати можливість продовжувати гру.

Прошу вибачення перед адміністрацією, зокрема перед Емі Вейт, якщо мої дії завдали зайвих проблем або змусили витрачати час на розгляд порушення. Обіцяю надалі дотримуватися всіх правил серверу, поводитися адекватно та не допускати подібних помилок у майбутньому.

Прошу поставитися до моєї ситуації з розумінням та, за можливості, переглянути покарання. Даю слово, що надалі буду відповідальним гравцем і не підведу довіру адміністрації.

1. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
    Снимок экрана 2026-06-11 151128.png
    .
  2. Дата порушення: точно не пам'ятаю, оскільки це було досить давно.

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
523
Реакції
234
Бали
103
Вітаю
Щодо Вашої ситуації, Вам була надана відповідь у войсі раніше.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі