Розглянуто для спец адмінів або галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Лис 2024
Дописи
164
Реакції
129
Бали
48
  1. Ваш нікнейм: Петя Тюбикович
  2. Нікнейм адміністратора:сервер
  3. Суть скарги:
    Мій основний акаунт Петя Тюбикович був заблокований за причиною «обхід блокування». Також у мене є твінк Ваня Тейлор, на якому відсутні будь-які блокування. Як мені стало відомо, у мене нібито є ще третій акаунт, однак я нічого про нього не знаю та не пам'ятаю його створення.
Прошу адміністрацію перевірити логи та встановити, який саме це акаунт. Якщо він дійсно належить мені, прошу його видалити, оскільки користуватися ним я не збираюся.

Нещодавно я повернувся на сервер та знову почав грати, після чого отримав блокування. Прошу врахувати, що про третій акаунт я не знав. Після його видалення прошу розглянути можливість розблокування мого основного акаунта Петя Тюбикович.

4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик
5.Дата порушення: 12.05.2026

Останнє редагування:

Жорик Старк

горный житель
Реєстрування
4 Лип 2023
Дописи
60
Реакції
24
Бали
13
  1. Ваш нікнейм: Петя Тюбикович
  2. Нікнейм адміністратора:сервер
  3. Суть скарги:
    Мій основний акаунт Петя Тюбикович був заблокований за причиною «обхід блокування». Також у мене є твінк Ваня Тейлор, на якому відсутні будь-які блокування. Як мені стало відомо, у мене нібито є ще третій акаунт, однак я нічого про нього не знаю та не пам'ятаю його створення.
Прошу адміністрацію перевірити логи та встановити, який саме це акаунт. Якщо він дійсно належить мені, прошу його видалити, оскільки користуватися ним я не збираюся.

Нещодавно я повернувся на сервер та знову почав грати, після чого отримав блокування. Прошу врахувати, що про третій акаунт я не знав. Після його видалення прошу розглянути можливість розблокування мого основного акаунта Петя Тюбикович.

4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик
5.Дата порушення: 12.05.2026
Free Viktor

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі