Георгій Йегер
Полковник СБУ |03 Східна Україна
- Реєстрування
- 25 Чер 2025
- Дописи
- 168
- Реакції
- 95
- Бали
- 33
1. Discord сервер(-и):03 Східна Україна
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:forz1k1305
4. Суть звернення:
Вітаю. Скарга майже така сама, як і попередня, на яку Кіріл Басов відповів, що мені було видано покарання правильно. Проте мені цікаво, як у мене раптом став нікнейм Ромчик Коломойський(посилання за що я типо отримав покарання), якщо мій нікнейм — Георгій Міллер. Ось мій профіль у Discord на 03 сервері.
Тепер мені дуже цікаво, чому я отримав покарання за іншу людину? Чи не могли б ви пояснити цю ситуацію?
5. Докази (скріншоти/відео):Тицяй(Скарга від мене за що мут), сам профіль Ромчика Коломойского на 03)
6. Дата видачі покарання:11.06.2026
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:forz1k1305
4. Суть звернення:
Вітаю. Скарга майже така сама, як і попередня, на яку Кіріл Басов відповів, що мені було видано покарання правильно. Проте мені цікаво, як у мене раптом став нікнейм Ромчик Коломойський(посилання за що я типо отримав покарання), якщо мій нікнейм — Георгій Міллер. Ось мій профіль у Discord на 03 сервері.
Тепер мені дуже цікаво, чому я отримав покарання за іншу людину? Чи не могли б ви пояснити цю ситуацію?
5. Докази (скріншоти/відео):Тицяй(Скарга від мене за що мут), сам профіль Ромчика Коломойского на 03)
6. Дата видачі покарання:11.06.2026