Відмовлено Заява номер 0077

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Бабайков

Новий гравець
Реєстрування
19 Лип 2024
Дописи
7
Реакції
3
Бали
6
Назва теми: Заява до прокуратури №0077
Я, громадянин України Максим Бабайков, подаю заяву до Прокуратури України з проханням провести перевірку щодо можливих порушень законодавства та службової етики з боку Старшого Лейтенанта НПУ Артема Фракера.

11.06.2026 я вів патрулювання Київської області, по дорозі до Києва був Блок Пост Конча-Заспа де мене спинили співробітники ЗСУ, мені представились та не могли назвати нормально статтю та підставу, після підїхали працівники НПУ та надали мегафон про зупинку коли я вже був зупинений співробітника ЗСУ, після мою перевірку почав Старший Лейтенант Артем Фракер, коли він представився та нерозборчиво назвав статтю та підставу я попросив повторити причину та підставу, також співробітник не повідомив що веде відео-запис. Надалі співробітник надав мені лише 1-ну законну вимогу, надалі данний співробітник витягнув мене з моєї автівки, надалі я попередив що на данного співробітника буде складене Кримінальне Провадження, після того як данний співробітник почав мене обзивати, я пішов його затримувати, надалі коли я почав вести процеуальні дії данна особа почала від мене тікати, надалі я використав спец средства, надалі коли я почав зачитувати міранду та вести до ОТЗ, данна особа іспарилась.

Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: Старший Лейтенант Поліці
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу відсторонити данного співробітника, провести службове розслідування та звільнити данного співробітника з рядів НПУ з подальшою забороною на вступ до державних організацій.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 11.06.2026, приблизно з 18-25 по 18-35.

Електронна копія ID-картки: https://postimg.cc/mPH4FSRK
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): @chai_iz_beretom (це діскорд)

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
34
Реакції
8
Бали
13
Повідомляємо, що ваша заява до органів прокуратури прийнята та перебуває на розгляді.

Попередній розгляд заяви здійснюється у встановленому порядку.
Орієнтовний строк опрацювання становить до 48 годин.
За результатами розгляду вас буде повідомлено додатково

Андрій Зільбер

Пенсіонер СБУ КИЇВА та ВРУ
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
55
Реакції
70
Бали
23
Повідомляємо, що ваша заява до органів прокуратури буде закрита так як в заяві нема доказів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі