Відмовлено Оскарження для ГС ДЕРЖ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
586
Бали
153
  1. Ваш нікнейм: Тимур Шевчук
  2. До кого звертаєтесь: Старший склад адміністрації
  3. Суть звернення:
Вітаю, шановний старший склад адміністрації.

Звертаюсь до вас із проханням переглянути ситуацію щодо недовіри до мене та, за можливості, зняти її або хоча б надати мені шанс поступово довести, що я змінив своє ставлення та готовий до нормальної комунікації з адміністрацією.

Я розумію, що в минулому в мене були конфліктні ситуації, різкі висловлювання, емоційні звернення та скарги. Деякі з них могли створити враження, що я налаштований проти адміністрації або не готовий конструктивно спілкуватися. Проте хочу наголосити, що моя мета ніколи не полягала в тому, щоб шкодити проєкту, провокувати конфлікти або принижувати роботу адміністрації.

Навпаки, я завжди був активним гравцем проєкту, брав участь у розвитку серверу, проявляв ініціативу, допомагав у різних ситуаціях, був залучений у життя державних організацій та неодноразово показував, що мені небайдужий розвиток UKRAINE GTA. Я можу бути емоційним, але це пов’язано з тим, що я справді переживаю за проєкт і за справедливість у межах серверу.

Я визнаю, що не завжди правильно підбирав слова та не завжди обирав найкращий формат спілкування. Зараз я це розумію і готовий працювати над цим. Я не прошу повністю забути минулі ситуації, але прошу оцінити мене не лише за конфліктами, а й за моєю активністю, досвідом, бажанням допомагати та готовністю виправляти свої помилки.

Прошу старший склад дати мені можливість повернути довіру поступово. Я готовий спілкуватися спокійно, без провокацій, дотримуватись субординації, не створювати зайвих конфліктів та в майбутньому вирішувати спірні питання виключно конструктивно.

Також готовий прийняти будь-які умови, які старший склад вважатиме необхідними: випробувальний термін, додатковий контроль, обмеження або інший формат перевірки моєї поведінки. Для мене важливо не просто отримати зняття недовіри, а показати, що я справді можу бути адекватним, відповідальним і корисним учасником проєкту.

Прошу вас переглянути мою ситуацію об’єктивно та надати мені шанс виправити репутацію. Я поважаю роботу старшої адміністрації та готовий надалі діяти виключно в межах правил проєкту.

1. Докази:
тик

1. Дата звернення: 14.06.2026
Прошу розглянути звернення старшим складом 9/10/11.
Дякую за увагу.

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
407
Реакції
196
Бали
103
Вітаю!

В оскарженні вам відмовлено через значну кількість порушень, допущених вами на попередніх посадах.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі