Розглянуто Исключительно для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руслан Бубликов

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Вер 2025
Дописи
59
Реакції
60
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Руслан Бубликов
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:

Вітаю. Хочу зазначити, що Роман Семеген халатно ставиться до своєї посади, оскільки, коли він обіймав посаду ЗГС Неоф, можна було побачити, що даний адміністратор не дуже добре справлявся зі своїми обов’язками. Також щодо некомпетентності адміністратора вже багато разів були написані скарги, які закривалися з причинами «буде перегляд» або «з адміністратором буде проведено бесіду».

Як ми можемо бачити, ці бесіди ні до чого не призвели, і, як було все погано, так і залишилося. Коли 11 травня була написана скарга від гравця Саші Кабачка, шановний пан Галицький відповів, що:

«Роман Семеген отримує випробувальний термін строком на 7 днів, і протягом цього часу за ним буде слідкувати головна адміністрація».

Однак не минуло й тижня, як нічого не змінилося, а даний адміністратор уже обійняв посаду ГС Неоф, хоча ще під час перебування на посаді ЗГС на нього було багато скарг.

Відповідь щодо скарги пан Галицький надав лише через два тижні.

Далі, коли адміністратор став на посаду ГС Неоф, уже наступного дня була знята головна адміністрація, яка повинна була слідкувати за ним протягом тижня. Крім того, після призначення на посаду, наскільки я не помиляюся, мав діяти випробувальний термін. Проте через відсутність головної адміністрації за ним ніхто не здійснював належного контролю.

У результаті скарги щодо неправильного розгляду звернень, халатного ставлення до посади тощо як надходили раніше, так і продовжують надходити зараз.

Також хочу зазначити, що Роман Семеген, на мою думку, упереджено ставиться до багатьох кланів та гравців. Окрім цього, виникає питання щодо його відповідності займаній посаді. Незрозуміло, чому на посаді ГС перебуває людина, яка, судячи з численних скарг, не до кінця розуміє свої обов’язки, халатно ставиться до розгляду скарг та прийняття рішень щодо покарань.

У зв’язку з вищезазначеним прошу звернути увагу на роботу даного адміністратора, провести об’єктивну перевірку його діяльності та надати оцінку його компетентності й відповідності займаній посаді.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-масові-порушення-Галицькому.400579/

5. Дата порушення: 26,05,2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
707
Реакції
230
Бали
103
Вітаю

Ваша стурбованість з приводу компетенції, упередженості та діяльності даного адміністратора, буде взята до уваги.
Можу переконати, що вже проводиться перегляд та перевірка його роботи раніше, а також спостереження за роботою в даний час.
На сьогоднішній день, адміністратор відповідає критеріям своєї поточної посади, а також працює над виправленням минулих помилок.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі