Розглянуто Захар Лісовий ???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
963
Реакції
1,744
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Джонатан Лінкольн
2. Нікнейм адміністратора: Захар Лісовий
3. Суть скарги: Задав питання у репорт: report нагадайте пліз чи є бентлі бакалавр в контейнерах?

Адміністратор перше відповів цифрою 9. Потім відповів написавши щоб я переподав репорт більш детальніше.
Нагадую що є ліміт коли пишеш у репорт до 70 символів, я хотів написати як найзрозуміліше не перевишувавши ліміт. Але на жаль Адміністратор замість того щоб відповісти на репорт рішив зафармити 2 репорта.

Це також не перша ситуація, якщо писати що гравець оскає прослідкуйте скажуть подавати скаргу на форум. Тоді нащо взагалі Адміністратори, таке відчуття що їх і немає. На зльотах майже ніколи нікого немає, ніхто не слідкує за репортом, і також коли я задавав питання щодо панелів в котеджі, мені відповіли на репорт через 15 хв і сказали що лечуть на репорт але так і ніхто не телепортувався. Хароша праця 💪

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тик
5. Дата порушення: 14.06.2026​

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,585
Реакції
1,658
Бали
253
Вітаю
З адміністратором буде проведена бесіда. Стосовно відповідей на репорт, та ви і сами чудово пам'ятаєте оновлення регламенту, оскільки він почав змінювався коли ви були на посаді адміністратора.

Також хочу зазначати, що адміністрація може відмовити у відповіді на запитання у репорт по типу: Яка ціна того чи іншого предмета, нерухомості, майна тощо, або щодо іншої інформації яку гравець може дізнатися самостійно РП шляхом.
Щодо відповідей: "Вітаю, якщо у вас є повний відеодоказ ситуації можете подати скаргу на форум", то відповідь є коректною, оскільки адміністратор може не бачити повної ситуації (можливі попередні провокації тощо) і покарання у таких ситуаціях видається тільки за критичні порушення (оск. рідних тощо), що у свій час ви так само використовували у відповіді на репорт.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі