Важливо ЗСУ | Заявки на посаду Підполковника ЗСУ [Відкрито]

Роман Юрьев

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
65
Реакції
88
Бали
63
Емблема_ГШ_ЗСУ.png

МТ.png

Заявки на посаду Підполковника ЗСУ

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
Вам є
14 років (або отримати виключення від ГС\ЗГС якщо не достигли вказаного віку)
Мати мікрофон
Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я_Прізвище.
Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати з людьми.
Обов'язково мати третій ранг ЗСУ
Вміти вільно та розкрито виразити свою думку

Форма подання заяви:

1.Ваш ігровий NickName:

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4.Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6.Ваш тег в Telegram:
7.Ваш логін в Discord:
8.Ваш справжній вік:
9.Які в вас є ідеї для фракції(Максимально розкрито):
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду ?:
11.Місто в якому живете:
12.Ваше звання у фракції:
13.На яку посаду подаєте заявку:

Додаткова інформація:

Дві та більше заявки від однієї людини - Відмова.

Копіювання заявки - Відмова.
Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - Відмова.
Нікнейм повинен бути українською мовою!

- При прийняті заявки оформлюєте нік в діскорді з приставкою [K/ПП ЗСУ] Ваш РП Нік

Санька Бандера

Отаман УПА
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
14
Реакції
13
Бали
8
1.Ваш ігровий NickName:Санька Бандера
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4.Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Бирчак Павло
6.Ваш тег в Telegram:mad:Pablo_0224
7.Ваш логін в Discord:vovk7416
8.Ваш справжній вік:17
9.Які в вас є ідеї для фракції:
1 Вернути підрозділ ТЦК як на мене це був грний підрозділ
2 робити переатистаціюО/С до підполконвиків раз у 2 тижня
3 кожен день їздити на тренування штурм будівлі і БП мінімум 1 раз щоб бліще О/С шло у такі підрозділі як ССО і НГУ
4 Рекрути мають підвишитись на солдата протягом трьох днів інакше догана щоб люди на стояли на рекрутах і не чудили фігні
5 проводити тренувння стрипки з парашута
6 проволити більше РП ситуацій по типу викрали якогось співробітника із затриманням когось штурм і інші
7 раз у тиждень проводити шоу талантів ЗСУ винагороди типу зняття догани , грошові або вихідний
8 за випрошування підвищення видавати догану а код 5 на підвищення робити кодні 2-3 години це буде приблизно 4-6 код 5 на підвищення в день і тоді якщо хтось проситиме підвищення давати попередження а потом догану
9 іспити крім примяги приймати як обзвон у діскорді і щоб ті хто проходили іспит грали у дракончика тоді О/С краще знатиме правила
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду ?:стресостійкий чесний був Полковником НПУ
11.Місто в якому живете:Коломия
12.Ваше звання у фракції:6
13.На яку посаду подаєте заявку: Підполковник 10

Останнє редагування:

Ерен Єгер

Козак
Реєстрування
27 Тра 2025
Дописи
23
Реакції
23
Бали
8
1.Ваш ігровий NickName:Ерен Єгер
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Шелаєв Ілля
6.Ваш тег в Telegram:mad:VOIDOSC
7.Ваш логін в Discord:voidos_1
8.Ваш справжній вік:14
9.Які в вас є ідеї для фракції(Максимально розкрито):розвинення дисцепліни, допомога новобранцям, посилення справедливості
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду ?:знаю як робити свою роботу
11.Місто в якому живете:Дніпро
12.Ваше звання у фракції:5
13.На яку посаду подаєте заявку:ПідПолковник

Олексій Бульдаков

Майор Збройних Сил Північної України 04 І Ком.ДПСУ
Реєстрування
22 Тра 2025
Дописи
48
Реакції
20
Бали
53
1.Ваш ігровий NickName: Олексій Бульдаков
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4.Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так
┏━━━━━━━━Ukraine GTA━━━━━━━━┓
Західна Україна 02

Майор СБУ I Nik Олексій Дунаєв[22.02.2026-15.03.2026]
Північна Україна 04
З-L ДКВС [18.04.2026-27.04.2026]
Майор ЗСУ [04.06.2026-xx.xx.xxxx]
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олексій
6.Ваш тег в Telegram: @White21111
7.Ваш логін в Discord: love_rust222
8.Ваш справжній вік: 15
9.Які в вас є ідеї для фракції(Максимально розкрито): Робити часто премії для підрозхділу в якому я перебуваю, чаще взаємодіювати з іншими фракціями, робити тренування битва тайзерів, перша медична допомога, стрільба, просити МОЗ коли вони у нас щоб робили лекції про медецину
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду ?: Я стросостійкий, адекватний
11.Місто в якому живете: Київ
12.Ваше звання у фракції: 9 (Майор)
13.На яку посаду подаєте заявку: Підполковник

┏━━━━━━━━Ukraine GTA━━━━━━━━┓
Західна Україна 02

Майор СБУ I Nik Олексій Дунаєв[22.02.2026-15.03.2026]
Північна Україна 04
Ігр.Помічник [14.03.2026-05.04.2026]
З-L ДКВС [18.04.2026-27.04.2026]
ІП [27.04.2026-05.05.2026]
Майор ЗСУ [04.06.2026-xx.xx.xxxx]
Далі Буде..

Навіть найтемніша ніч закінчиться, і сонце зійде.

Останнє редагування:

Олексій Гром

Новий гравець
Реєстрування
10 Бер 2026
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6
1.Ваш ігровий NickName: Олексій Гром
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4.Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так (ПП у ЗСУ)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Мохначов Олексій
6.Ваш тег в Telegram:mad:Goriko2
7.Ваш логін в Discord:loner_doner
8.Ваш справжній вік:14
9.Які в вас є ідеї для фракції(Максимально розкрито):

1. Максимальна реалізація бойового потенціалу​

Замість створення нових загонів, ми вижимаємо максимум із наявного людського ресурсу під час щоденних завдань.

• Грамотний розподіл ролей на виїздах: Перед кожним рейдом, каптою чи патрулем ти особисто призначаєш, хто тримає тил, хто йде в авангарді, а хто сідає за кермо. Коли кожен знає своє завдання на поточний виїзд, ефективність зростає без жодних реформ.
  • Коригування вогню та координація в рації: Під час замісу Підполковник не просто стріляє, він керує. Ти глушиш флуд у рації, чітко даєш інфу: "Усі фокус на лівий фланг!", "Відходимо за укриття, чекаємо медиків!". Твій голос у дискорді/рації — це головний інструмент.
  • Робота над помилками після боїв: Програли заміс чи завалили завдання? Замість криків — короткий розбір польотів прямо на базі: "Ти рано вибіг", "Ти не прикрив спину". Наступного разу склад зіграє краще.

2. Контроль дисципліни та "виховання" молодшого складу​

Тобі не треба міняти систему підвищень, тобі треба стежити, щоб ніхто не лінувався і не порушував правила.

• Жорсткий контроль постів та патрулів: Регулярні особисті перевірки бійців на точках. Приїхав, перевірив форму, наявність зброї, знання постів. Хто стоїть красенем — хвалиш перед Полковником, хто спить (в АФК без ескейпу) чи займається фігнею — отримує виговор або наряд.
  • Припинення "блатного" ставлення: Офіцери середньої ланки (Капітани, Майори) іноді починають перевищувати повноваження перед рядовими. Твоє завдання — ставити їх на місце. Дисципліна має бути рівною для всіх.
  • Особистий приклад: Найкраща ідея для Підполковника — самому не косячити. Якщо склад бачить, що ти перший приїздиш на збори, ідеально знаєш правила серверу і не порушуєш статут, вони підсвідомо будуть за тобою тягнутися.

3. Робота з онлайном та мотивація (в межах повноважень)​

Ти не можеш міняти зарплати у фракції, але можеш мотивувати людей власними ресурсами.

• Кишеньковий преміальний фонд: Замість вибивання грошей у лідера, ти можеш заснувати власну премію. Найкращому бійцю за результатами дня/виїзду скидаєш премію особисто від себе. Це піднімає твій авторитет до небес, а бійці рвуть жили, щоб показати результат.
  • Якісні тренування за чинним статутом: Статут зазвичай дозволяє проводити тренування. Замість банального "присідайте", вези людей на занедбане летовище чи заводи й відпрацьовуй стрільбу, тактику укриттів, штурм автівок.
  • Вирішення внутрішніх конфліктів: Якщо бійці гризуться між собою в чаті — викликаєш обох у кабінет або окрему кімнату Дискорду. Вислухав, розсудив по фактах, змусив потиснути руки. Фракція не втрачає онлайн через образи.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду ?: бо я досконально знаю роботу ПП
11.Місто в якому живете: Дніпро
12.Ваше звання у фракції: Капрал
13.На яку посаду подаєте заявку: Підполковник

Михайло Кучма

Новий гравець
Реєстрування
20 Гру 2024
Дописи
1
Реакції
1
Бали
8
1.Ваш ігровий NickName:Михайло Кучма
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Михайло
6.Ваш тег в Telegram:@Makar_6777
7.Ваш логін в Discord:misha_akimov
8.Ваш справжній вік:18
9.Які в вас є ідеї для фракції(Максимально розкрито): Я хочу покращити фракцію в кількох напрямках: по-перше, освіжити тренування, додавши більше тактичних виїздів, штурмів та відпрацювання захисту ВЧ замість звичайного бігу по плацу. По-друге, ввести систему кураторства, щоб старший склад допомагав новачкам швидше освоїтися і вони не покидали фракцію. Також варто ввести премії за нічні чергування, коли онлайн падає. На посаду підполковника йду саме я, тому що чудово знаю правила, вмію знаходити спільну мову з бійцями й готовий брати на себе відповідальність за дисципліну та порядок. Я адекватний, маю вільний час і хочу стати реальною опорою для лідера, допомагаючи розвивати ЗСУ, а не просто числитися заради рангу.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду ?:Адекватний відповідальний високий рівень комунікаціїї
11.Місто в якому живете:Нововолинськ
12.Ваше звання у фракції:3
13.На яку посаду подаєте заявку:На Підполковника але якщо не вийде готовий прийняти посаду Майора!

Данило Сокира

Життя - Батьківщині! Честь - нікому!
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
49
Реакції
9
Бали
13
1. Ваш ігровий NickName: Данило Сокира
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше встановленого терміну?: Так, готовий.
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так. Обіймав посаду Майора ЗСУ, а також неодноразово перебував на посадах заступника та двічі — на посаді Генерала на інших ігрових проєктах.
5. Ваше справжнє прізвище та ім’я: Данило Прохоров
6. Ваш нікнейм у Telegram: @ZXC_YEBISHE
7. Ваш логін у Discord: cokura4308
8. Ваш справжній вік: 14 років
9. Які у вас є ідеї для розвитку фракції:

Професійна підготовка: Впровадження регулярних практичних тренувань та тематичних лекцій для підвищення рівня кваліфікації особового складу.

Система мотивації: Запровадження заохочувальних премій за високі показники у службовій діяльності та активну участь у житті фракції.

Взаємодія: Покращення рівня співпраці з іншими державними структурами для досягнення максимальної ефективності при спільних операціях.

Дисциплінарна політика: Посилений контроль за дотриманням статуту та проведення системної виховної роботи серед співробітників.

Спеціалізовані підрозділи: Створення малих цільових груп (наприклад, підрозділ швидкого реагування, група нічного патрулювання). Це дозволить кожному співробітнику реалізувати свій потенціал у напрямку, що відповідає його інтересам.

Регулярні брифінги: Проведення щовечірніх зборів особового складу, під час яких буде проводитися аналіз успіхів за день, обговорення виникаючих проблем та можливість для кожного співробітника внести свої пропозиції щодо вдосконалення роботи фракції.

10. Чому саме ви повинні зайняти цю посаду?: Маю значний досвід керівництва, володію навичками комунікації, відповідально підходжу до виконання поставлених завдань. Завжди націлений на ефективний результат та підтримку порядку у фракції.
11. Місто, у якому живете: Запоріжжя
12. Ваше поточне звання у фракції: 3
13. На яку посаду подаєте заявку: Підполковник (ПП). У разі, якщо кандидатура не буде схвалена на цю посаду то на посаду Майора.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі