Розглянуто №1091 | НПУ / Джек Романов / Перевищення повноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
30
Реакції
4
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Саня Фокс
2. Нікнейм порушника: Джек Романов 6794719
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: (Подаю скаргу з акаунту дружини, оскільки тимчасово не маю доступу до форуму, додаю скріншот свідоцтва про шлюб).
Під час захоплення блокпоста мене розстріляв Джек Романов (ТаймКод-00:03). Будучи в лікарні я перезайшов і поїхав у аеропорт та сів на даху ангару і одягнув балаклаву (ТаймКод-03:13) щоб спостерігати за ситуацією на БлокПості. Прошу зауважити, що я не стріляв і не повертався на сам БлокПост дотримуючись правил і КД - 15 хв. І буквально за хвилину з'явився Джек Романов (ТаймКод-05:17) і знову мене розстріляв на німо, без жодного РП, причин в ЗЗ аеропорту і взагалі не зрозуміло чого він туди прилетів (ТаймКод-05:31).
Питання - Навіть якщо у мене був розшук, як він міг дізнатись хто я і де я? Якщо я був в масці на блокпості, а на даху ще й у балаклаві. І перед тим як відкривати вогонь він мав відкрити рот і сказати "стійте" чи взагалі хоч щось. Також прошу зауважити, що я не втікав, я навіть не встиг взлетіти, щоб у нього були підстави відкрити вогонь. Тобто, пан Романов, перевищуючи повноваження вирішив арештувати мене для зменшення кількості людей на блокпості, не знаючи мого місцезнаходження і як я виглядаю, оскільки я був постійно в масці і балаклаві, а коли я сів у гелікоптер, він вирішив, що я втікатиму і розстріляв мене без жодних підстав і попереджень.
(Також прошу врахувати, що система хибно видала штраф за ухід від РП, оскільки після смерті я 15 хвилин маю і можу перезаходити у гру).
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1781458043268.png

6. Дата порушення: 14.06.2026

Останнє редагування:

Маттео Ернандес

Ex Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
279
Реакції
227
Бали
103
Вітаю, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Джек Романов [6794719] отримує покарання:

Порушення правил UKRAINE GTA

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 80 хвилин

Гравець Соня Роздільська [6886319] отримує покарання:

Порушення правил UKRAINE GTA

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 140 хвилин

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі