Розглянуто Оскарження срочно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Кабачок

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Лис 2025
Дописи
218
Реакції
265
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Даня Кабачок
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: Отримав блокування акаунту терміном на 5 днів за пунктом 6.38 "Багоюз". Порушення полягало в тому, що до зльоту квартири декілька гравців зайшли всередину та чекали моменту, коли вона стане доступною для купівлі. Не заперечую, що адміністрація могла розцінити це як використання недопрацювання, однак вважаю, що покарання у вигляді блокування акаунту на 5 днів є занадто суворим.

У пункті 6.38 правил зазначено, що за багоюз передбачені покарання від деморгану 60-120 хвилин до варну або блокування до 10 днів, а в переліку прикладів порушень відсутня згадка про очікування зльоту квартири або перебування в ній до моменту зльоту. Через це прошу переглянути міру покарання та врахувати, що подібна ситуація прямо не описана в правилах як порушення, за яке має видаватися блокування акаунту на 5 днів.

Також на момент отримання покарання у мене був чинний РП-договір з іншим гравцем строком на 2 дні, згідно з яким я повинен передати йому 200.000.000 ігрової валюти. Через блокування я не маю можливості виконати свої зобов'язання. У зв'язку з цим прошу адміністрацію, у разі відмови у знятті покарання, списати необхідну суму з мого балансу та доларової картки й передати її гравцю, з яким був укладений договір, щоб я не порушив умови РП-угоди. (договір)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 17.06.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,988
Реакції
1,837
Бали
253
Вітаю
Вас буде розблоковано та видано покарання у вигляді Деморгану на 120 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі