Розглянуто Скарга на всю адміністрацію 04 серверу|| Виключно для Спец.Адміністратора/Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володя Архангел

Легенда | Північна Україна
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
154
Реакції
244
Бали
108
1. Володя Архангел
2. Вся адміністрація 04 серверу
3. Вітаю шановне керівництво проекту,мене звати Володимир Архангел, після того як я зайшов до гри після довгого бану я трошки був здивований, від відповідей адміністрації на репорт,а також від праці адміністрації(Якої взагалі немає). Кожного дня гравці скаржаться на те що адміністрація не в мережі,ніхто не допомагає взагалі,якщо і є адміністрація то вона або афк,або ігнорує репорти та займається своїми справами. Також хотів би зауважити на відповіді адміністрації на репорти,наприклад: Адмін тп,тут порушення, на що адміністрація відповідає: «Вітаю,подайте скаргу на форум», хоча допомога гравцю це є прямим обовʼязком адміністратора,тобто це можна рахувати як фарм репорту,бо адміністратор толком не допоміг гравцю. Також хотів би зауважити. Раніше адміністрація виконувала всі свої обовʼязки дуже добре,телепортувалися на репорти,слідкували за порушеннями,відкидували гравців,а зараз адміністрація навіть за ВЧ елементарно прослідкувати не може.

Я вважаю що адміністрація халатно ставиться до своїх обовʼязків,і не розумію чи вони адміністраторами стали по приколу,чи їм взагалі байдуже. Наполегливо прошу керівництво розглянути моє звернення,та зробити якісь зміни

Хотів би додати до скарги трошки гарного. Куратор Адміністрації Данило Волошин та Саня Житомирський єдині адміністратори які працюють, ніколи не ігнорують прохання,за потреби готові піти до войсу та вирішити всі проблемні питання,дуже комунікабельні та відповідальні,дякую їм за їхню небайдужість до своїх обовʼязків
4.17.06.26

Останнє редагування:

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,449
Реакції
749
Бали
253
Вітаю.

Склад адміністрації наразі не є великим, тому в окремі моменти можуть виникати ситуації, коли на сервері перебувають лише 1-2 адміністратори, а кількість репортів одночасно сягає 5-10 і більше. У зв'язку з цим усі звернення опрацьовуються в порядку черги.

Також варто враховувати, що не кожне порушення може бути розглянуте безпосередньо через репорт. У випадках, коли для винесення рішення необхідні докази або детальний розгляд ситуації, гравців направляють до відповідного форумного розділу для подання скарги.

Окремо звертаю увагу, що згідно з пунктом 4.12 правил, звернення в репорт має бути максимально інформативним та зрозумілим. Репорти на кшталт «ТП сюди», «Допомога» або «Питання» не містять достатньо інформації для оперативного розгляду ситуації.

Щодо слідкування за ВЧ, зльотами та іншими заходами - пріоритетом для адміністрації залишається своєчасна обробка звернень гравців. Саме тому в окремих випадках адміністрація може бути зосереджена на роботі з репортами.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі