Розглянуто ОСКАРЖЕННЯ /// ДЛЯ ОЛЕГА ГАЛИЦЬКОГО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільям Уoкер

Програш-це лише урок, який готує нас до перемоги
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
107
Реакції
126
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Володимир Денсер
2. Нікнейм адміністратора: Віталій Петришин
3. Суть скарги:
Уточнення: Ця скарга не є ненавістю до ГА, а просто надання рішення та правомірного розгляду від Керівника проекту

Шановний Керівник проєкту Олег Галицький, звертаюся до вас із офіційною скаргою на неправомірні дії Головного Адміністратора Віталія Петришина та прошу детально розібратися в ситуації, яка пов'язана зі зловживанням адмін-повноваженнями, психологічним тиском і погрозами блокування мого ігрового акаунту. Суть інциденту полягає в тому, що я брав участь у плановому зльоті майна. Початково квартиру спіймав інший гравець, після чого я відійшов у бік, але чітко почув у голосовий чат від інших гравців, які стояли поруч, що цей гравець збирається злити спійману квартиру в держ. власність. Коли майно дійсно знову опинилося в держ. власності та стало доступним для всіх, я зреагував і абсолютно чесно та за правилами серверу його спіймав. На підтвердження своїх слів я маю повний відеозапис (відкат) усього процесу ловлі від початку і до кінця, який чітко фіксує відсутність будь-яких сторонніх програм чи порушень правил з мого боку. Проте через деякий час до мене без попередження телепортувався Головний Адміністратор Віталій Петришин і в ультимативній формі, без жодних пояснень, наказав: «Передавайте майно». Намагаючись розібратися в ситуації, я розпочав із ним аргументовану дискусію, адже щиро не розумів, на яких підставах я мушу віддавати чесно зароблену квартиру. На моє логічне запитання Віталій відповів лише короткою фразою, що попередній гравець спіймав її з порушенням правил. При цьому ГА абсолютно проігнорував той факт, що майно вже пройшло через держ. власність, і я, як третя сторона, не можу нести відповідальність за помилки чи порушення інших осіб. Замість адекватного розбору ситуації та надання чітких роз'яснень з посиланням на правила проєкту, Головний Адміністратор перейшов до прямих погроз видачі мені блокування акаунту, якщо я негайно не підкорюся його наказу. Я декілька разів чітко та спокійно наголосив Віталію, що в будь-якому випадку готовий передати квартиру адміністрації, якщо це дійсно аргутовано правилами, оскільки не маю наміру порушувати регламент серверу. Попри мою адекватну позицію та готовність до співпраці, нападки та погрози баном не припинилися, і під цим жорстким моральним тиском, побоюючись несправедливого блокування свого акаунту, я був змушений віддати квартиру Головному Адміністратору. Вважаю такі дії з боку керівного складу сервера абсолютно неприпустимими, які суперечать поняттю лояльного та справедливого ставлення до гравців. Прошу вас, Олеже, як керівника проєкту, розглянути цю скаргу максимально об'єктивно, надати правомірну оцінку діям Віталія Петришина на предмет перевищення посадових обов'язків та винести обґрунтовану і чітку відповідь, спираючись виключно на чинні правила нашого проєкту. Докази (відеозапис розмови з ГА) додаю: тик
Момент того як я зловив квартиру надам за потреби
Уточнення 2: Я маю блокування Діскорд серверів, я в голосовий чат сказав, що можу надати докази в особисті повідомлення телеграму

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відсутнє
5. Дата порушення: 18.06.2026

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,916
Реакції
2,069
Бали
253
Вітаю, шановний гравець, я Вам пояснив чітко в грі, що квартира була зловлена, після зливу її в держ.власніть від гравця, який зловив її з порушенням. Згідно правил ловлі майна:
Якщо ви зловите майно та у вас не буде відеофіксації або не буде відповідати вимогам - майно конфіскують.

Гравець, злив квартиру в держ.власніть, порушивши правила, не передавши одразу квартиру мені, для того щоб вона відправлена була на перезліт або ж аукціон. Вам я в грі чітко це пояснював, проте Ви стверджували зовсім інше та не чули моїх слів, на мої повідомлення зайти в Discord - "у мене активні блокування". Гравець, який першочергово зловив квартиру - отримав блокування за відсутність відкату. Майбутня доля квартири буде найближчим часом, слідкуйте за новинами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі