Зачинено Незнання правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
5
Реакції
8
Бали
8
1. Нікнейм гравця:Віктор Стефанчук[95427],Сергій Антонюк[53170],Жора Хелл[135660]
2. Особистий нікнейм:Назар Сорока
3. Суть скарги:Я розповім по порядку мене спочатку зупинили щоб виписати штраф ми все відіграли по рп але фрабсу не було мені виписали шипові а саме зі мною спілкувався та виписував штраф Сергій Антонюк[53170] Майор НПУ. Коли мені виписали штраф я собі спокійно поїхав я коли їхав врізався в стовб та вилетів з машини до мене підїджає ця трійка і пакує я ми їдемо до відділку хлопці не могли розібратися хто мені зачитає міранду домовились що зачитають в відділку ми приїхали мене повели але рп не повністю внятно та чітко було відіграно від гравця Віктор Стефанчук[95427] якось відігравав але не повністю. Коли ми спустилися з 3 хлопців залишився один а саме Віктор який проводив далі процесуальні дії ми спустилися він мені показав посвідчення і далі почалася розмова з якою ви можете ознайомитися на відео розповім коротко я питав за що мене затримали мені дали відповідь що я втікав я пояснив людині що я мені виписали штраф і я поїхав мані Віктор дав таку відповідь що мене перевіря в Сергій Антонюк я не зрозумів до чого це тут потім я задав питання хто обʼєкт затримання та не отримав відповіді як вияснилося далі що цей майор вийшов з грі а як я дізнавався що всі відедокази були саме в нього ну і мене відпустили тому що в них не було доказів
4.Відедокази:

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
372
Реакції
246
Бали
88
Веб-сайт
t.me
Вітаю

Переподайте скаргу розписавши тайм коди

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі