В очікуванні Чорноморський край | Заявка на посаду Президента

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,614
Реакції
1,678
Бали
253

Заявки на посаду лідера ВРУ

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16)
Рівень ігрового акаунту - 15+
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години до та після створеної заявки
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг., RP термінів та роботу даної організації
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці та на сервері
Схвалена RP біографія
Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність
Мати робочий мікрофон

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Ваш ігровий рівень:

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

7. Ваш справжній вік:

8. Місто, в якому живете:

9. Ваш юзернейм в Telegram:

10. Ваш юзернейм в Discord:

11. Які у вас є ідеї для фракції:

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

13. Посилання на схвалену Role Play біографію:

14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

15. Посилання на схвалену Партію:

Можливі причини відмови:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Неспівпадіння нікнейму на форумі та в грі - відмова.
- Відсутній додаток Telegram - відмова.
- Не відповідність вимогам - відмова.
- Активні або у історії покарань критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA - відмова.
- На рішення ГС/ЗГС Держ можлива відмова.
- Відсутність активної гри на сервері - відмова.
- Присутність порушень за останніх 2 місяці (критичних порушень протягом всього часу) - відмова.

Термін розгляду заявок 10.07.2026.
Звертаємо увагу:
співбесіда відбувається лише в офіційному Discord каналі UKRAINE GTA.

Костя румянець

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
89
Реакції
47
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName:КОСТЯ РУМЯНЕЦЬ
2. Ваш ігровий рівень:
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:ЬАК
6. Ваше справжнє прізвище та ім'яКОСТЯ РУМЯНЕЦЬ
7. Ваш справжній вік:22
8. Місто, в якому живете:ЖИТОМЕР
9. Ваш юзернейм в Telegram:mad:kostya_rumianets
10. Ваш юзернейм в Discord:kostyarumyanets
13. Посилання на схвалену Role Play біографію:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/МОЯ-білогоафія.414580/
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):https://fex.net/uk/s/o3kvasn

15. Посилання на схвалену Партію:

Давид Дніпровський ꑭ

Полковник Служби Безпеки | Чорноморський Край
Активний гравець
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
648
Реакції
1,219
Бали
153

1. Ваш ігровий NickName: Давид Дніпровський

2. Ваш ігровий рівень: 25

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так!

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так!

5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так, мав досвід на посаді Лідера та Заступника НПУ х2, також на посаді Заступника СБУ

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Давид

7. Ваш справжній вік: 14

8. Місто, в якому живете: За кордоном

9. Ваш юзернейм в Telegram: @shpn_dk

10. Ваш юзернейм в Discord: karabin_shpin

1. Головне завдання Верховної ради — зробити так, щоб гравці заробляли, а не втрачали гроші через комісії системи.
Радикальне зниження відсотків: Ми капітально зменшимо комісію на грошові перекази між гравцями та на зняття готівки в банкоматах. Полегшення авторинку: Зниження податку на продаж та обмін автомобілів. Продавай авто і отримуй чистий прибуток.
2. ВРУ більше не буде лізти у внутрішню кухню держструктур та заважати працювати.
Припинення душного контролю: Усі питання дисципліни, внутрішніх перевірок, видачі доган чи звільнень працівників
НПУ, СБУ, ЗСУ, ДСНС та МОЗ залишаються виключно за Лідерами цих фракцій. Лідер краще знає свій склад, і ВРУ повністю поважає його авторитет.
3. Розмежування: Відповідно до законодавства, СБУ не має повноважень втручатися в повсякденну роботу НПУ (патрулі, штрафи, ПДР). Поліція займається містом та громадським порядком, а СБУ — контррозвідкою, ловом блатних хабарників та масштабними спецопераціями. Кожен зайнятий своєю справою.
4. Наше законодавство перевантажене "водою", яку копіювали суто для краси, але яка лише заважає.
Скликання Парламенту: Одразу після голосування я збираю парламент разом із лідерами всіх фракцій.
Анти-бюрократія: Якщо більшість голосує "За" — ми повністю заморожуємо дублюючі акти
(такі як Етичний кодекс, Закон про держслужбу тощо). Навіщо етичний кодекс, якщо є Статут організації? Приберемо непотрібну писанину!
День відкритих дверей з Президентом
Раз на тиждень я особисто проводитиму відкритий прийом у ВРУ. Будь-який громадян, далекобійник чи лідер клану зможе підійти без жодної бюрократії, записів та охорони, щоб вирішити своє питання або отримати допомогу.

Я успішно відстояв 10 днів на посаді Полковника СБУ. Я на власні очі бачив усі дірки та недоліки в нашому законодавстві. Я точно знаю, де ігрова законка працює проти гравця, а де створює зайву душноту. Мені не треба вчитися чи входити в курс справ — я готовий реформувати систему з першої хвилини.
Я неодноразово займав лідерські посади та побував у абсолютно різних структура
Я йду на вибори не один. За мною стоїть сильна, згуртована та перевірена часом команда з понад 15 адекватних людей, які готові зайняти ключові посади в партії та міністерствах з першого дня. Це означає, що ВРУ не буде пустувати: у нас одразу почнеться активна робота, високий онлайн, постійні набори та миттєва допомога громадянам. Ми готові тримати фракцію на максимальному рівні.

13. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тут

14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тут

15. Посилання на схвалену Партію: Тут

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі