Розглянуто Тільки для ГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Баха_

Козак
Реєстрування
3 Чер 2026
Дописи
11
Реакції
9
Бали
8
1. Ваш нікнейм: 59922
2. Нікнейм адміністратора: Олексій Киволон
3. Суть скарги: Вітаю, даний Адміністратор розглянув скаргу та виніс вердикт тільки по одній ситуації, інші порушення навіть не описав, вибачте, але як так можна розглядати скарги ? Подібний розгляд скарг не вперший раз!!! Прошу переглянути скаргу на гравця та пояснити Адміністатору як розглядати скарги та прийняти міри з цього приводу. В особистих повідомленнях Адміністратор написав, що не бачив інших порушень, блат чи не компетентність? (01:29 Таран а потім ДМ Кар)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ukraine-gta-№-№425.414414/#post-1641456
5. Дата порушення: 21.06.2026

Останнє редагування:

Олексій Киволон

Мл. Адміністратор| Південна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
16 Кві 2025
Дописи
438
Реакції
272
Бали
123
Вік
26
Добрий день. Оскільки скарга подана саме на мене, хочу зазначити, що на наданому відеодоказі порушення «Навмисний таран» не вбачається, оскільки гравець міг зіткнутися з вами випадково.

Щодо порушення «DM Car», то після повторного перегляду вашого відеодоказу я дійсно помітив даний момент. Однак якість відео є досить низькою: воно підлагує та створює ефект «замилених очей», що ускладнює об’єктивний розгляд ситуації.

Як ви зазначаєте, що в особистих повідомленнях від мене було написано, що я не бачу порушення у вигляді «блату», то хочу уточнити, що я надав вам коректну відповідь саме щодо порушень «навмисний таран» та «DM CAR». Саме ці моменти були розглянуті мною під час відповіді на скаргу.

Щодо звинувачень у «блаті» з мого боку порушень або упередженого ставлення немає. Рішення було прийняте відповідно до наданих доказів та розгляду ситуації.

Очікуємо відповіді ГА або КА.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі