Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ВажливоМОЗ | Заява на посаду Заступник головного лікаря[11] (Відчинено)
Вітаю, шановні співробітники! В цьому розділі ви зможете залишити заяву на посаду Заступника Головного Лікаря[11]
Вимоги від кандидата:
- Наявність Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Вік 16+ (є виключення)
- Відсутність в історії гри блокувань за критичні порушення.
- Використовувати Role Play NickName за формою Ім'я Прізвище.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Можливість приділяти грі не менше 3 годин для гри.
- Бажання працювати в колективі та навички комунікації з людьми.
- Базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності.
- Наявність мікрофону.
- Мати 3+ звання
Форма подачі заяви:
1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені Ви з правилами лідерів/заступників?:
3. Чи готові Ви отримати покарання у разі покидання посади раніше терміну?:
4. Чи маєте досвід на посаді лідера/заступника? (Вкажіть де та на якій посаді):
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які ідеї є у Вас для розвитку фракції?:
10. Чому саме Ви повинні зайняти посаду Зам.Головного Лікаря?:
11. Місто в якому Ви проживаєте:
Додаткова інформація:
- Подача двох та більше заявок від однієї особи - відмова
- Копіювання заявок - відмова
- Ідеї, які вважаються банальними та неоригінальними - відмова
- Флуд в цій темі заборонено, якщо він здійснюється кандидатом - відмова
- Використання нікнейму не Українською мовою - відмова
1. Ваш ігровий NickName: Денис Батуринець 2. Чи ознайомлені Ви з правилами лідерів/заступників?: так точно 3. Чи готові Ви отримати покарання у разі покидання посади раніше терміну?: так точно 4. Чи маєте досвід на посаді лідера/заступника? (Вкажіть де та на якій посаді): Так точно,був полковником державної кримінальної служби України 5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис Мазур 6. Ваш тег в Telegram: @Ukrop4ikUA 7. Ваш логін в Discord: s1mpl_fans 8. Ваш справжній вік: 15 9. Які ідеї є у Вас для розвитку фракції?: 1. Банка-Якщо полазите на форумі МОЗ то можно побачити,що є розділ премій де вони дуже щедрі,але вони видаються за рахунок глав. лікаря (тиць),тому хочу ввести банку на яку можуть добровольці кидати гроші для премій.
3. Регістрація ОТЗ. Хочу запропонувати ідею,щоб свою машину можно було б затюнити під МОЗ та виконувати на ній обовязки. На мою думку це повисить ефективність 10. Чому саме Ви повинні зайняти посаду Зам.Головного Лікаря?: Я рахую,що я гарний кандідат,так як,я досвідчений,розуміючий,стою горою за О/С,та веселий. 11. Місто в якому Ви проживаєте: Львів/Київ
Співбесіда на посаду заступника головного лікаря буде проведена 22.06.2026 о 15:30 (з технічних причин час може бути змінений, про це Вас обов'язково попередять).
Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити NickName в Discord за формою [К/З-L МОЗ]
1. Ваш ігровий NickName:Віталій Харрисон
2. Чи ознайомлені Ви з правилами лідерів/заступників?:так
3. Чи готові Ви отримати покарання у разі покидання посади раніше терміну?:так
4. Чи маєте досвід на посаді лідера/заступника? (Вкажіть де та на якій посаді):ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Корнійчук Андрій
6. Ваш тег в Telegram: @nextimefan
7. Ваш логін в Discord: alicapone132
8. Ваш справжній вік:16
9. Які ідеї є у Вас для розвитку фракції?:
1. Зробити відділеня ВМО або ж Військово-Медичний Відділ це пецпідрозділ швидкого реагування, який виїжджає на місце перестрілок чи других пригод, координується з НПУ та ЗСУ евакуює поранених бійців прямо з гарячих точок (коли були наприклад перестрілки великі,чи громадянин поранив бійця).
2. Зпрбити відділення ВКМ або ж Відділ Катастроф та Медицини це спецзагін, який працює в разом з ДСНС на масштабних аваріях та завалах, ДСНС використовують інструменти для для деблокування авто в той чай МОЗ зайвається допомою розбірки завалів та евакуює з місця аварії в найближче відділеня МОЗ
3. Зробити відділеня ВМЕ або ж Військово Медична Експертиза це відділеня так званної мобільної комісії, яка проводить регулярні виїзні перевірки бійців ЗСУ на придатність до служби перед масштабними будь-якими спец.операціями
4. Зробити так званні "День Відкритих Дверей" або ж ДВД,це день коли людина може прийти в любий час і попросити у заступників або ж у лідера щоб міг приняти в фракцію,звісно ж він повинен показати папку с документами,в разі якоїсь нестачі документів буде відмовлено.
10. Чому саме Ви повинні зайняти посаду Зам.Головного Лікаря?:хочу попробувати на данній посаді,слідкувати за O/C,хочу лікувати людей,видавати мед книжки,я комунікабельний,активний,завжди готовий допомогти 11. Місто в якому Ви проживаєте:Вінниця
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.