В очікуванні ЦУ СБУ | Національне Антикорупційне Бюро України | №21062026| 40 ККУ | ОPEN/ Відкрито!

👑Адам Джордан👑

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
2 Січ 2026
Дописи
28
Реакції
60
Бали
23
1776616296304.png
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 21/06/26.
Головний слідчий: Адам Джордан
Слідча група: Матвій Сологуб , Георгій Міллер , Ігор Соколовський , Адам Джордан . Богдан Фенікс.

Опис
20 червня 2026 року я перебував на ринку в цивільному одязі. Проходячи повз торгову лавку №6, я помітив, що там на продаж відкрито виставлено М4. Самого продавця біля намету в цей момент не було, тому я відправився шукати його по території ринку. Знайшовши власника лавки, я підійшов до нього під виглядом покупця та придбав цю М4 за 42 222 грн. Весь процес моїх пошуків, розмови з продавцем та покупки зброї я повністю зафіксував на приховану боді-камеру. Після фіксації правопорушення я забрав зброю як речовий доказ і залишив місце події для заведення справи. У діях продавця лавки №6 вбачаються ознаки порушення Стаття 40 ККУ. (Носіння, зберігання та виготовлення вогнепальної зброї без відповідної ліцензії)
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Невідомо
Статус: Підозрюваний
Додаткова інформація: Мав чорний піджак, чорні штани та кепку Фото облича

ДОКАЗИ
Доказ №001
Запис Диктафона

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ:

в процесі...

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Бер 2026
Дописи
8
Реакції
14
Бали
8
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
22/06/2026.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Експертка-криміналістка НАБУ, Капітан ЦУ СБУ - Анастасія Атаманович , отримавши вилучені Записи для проведення експертизи, провила дослідження матеріалів,

ВСТАНОВИЛА

22 Червня 06 місяця 2026 року, було проведено Фоноскопічну Експертизу, у фігуранта кримінальної справи №21062026, Також була проведена експертиза на конфісковану зброю М4. Було підтверджено, що зброя є справжньою, перебуває у справному технічному стані та придатна до використання за призначенням. Експертиза
проходила у складі працівника МВС – Анастасії Атаманович та Адама Джордана
Результати експертизи: Було Втановленно Ім'я Людини :
Капатер Тюбикович

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
Доказ №001
Доказ №002

Експерт-Криміналіст - Анастасія Атаманович
Підпис: А,Атаманович

Останнє редагування:

👑Адам Джордан👑

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
2 Січ 2026
Дописи
28
Реакції
60
Бали
23
1776616296304 (2).png
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
22/06/26.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
20 червня 2026 року я перебував на ринку в цивільному одязі.

Проходячи повз торгову лавку №6,я помітив, що там на продаж відкрито виставлено М4.Самого продавця біля намету в цей момент не було,тому я відправився шукати його по території ринку.Знайшовши власника лавки,

я підійшов до нього під виглядом покупця та придбав цю М4 за 42 222 грн.Весь процес моїх пошуків, розмови з продавцем та покупки зброї я повністю зафіксував на приховану боді-камеру.

Після фіксації правопорушення я забрав зброю як речовий доказ і залишив місце події для заведення справи.

У діях продавця лавки №6 вбачаються ознаки порушення Стаття 40 ККУ. (Носіння, зберігання та виготовлення вогнепальної зброї без відповідної ліцензії)

ДОКУМЕНТАЦІЯ
1) Доказ №001
2) Запис Диктафона
3) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 40 ККУ

Слідчий - Адам Джордан
Підпис: А.Джордан

Георгій Міллер

Полковник Служби Безпеки України |03
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
156
Реакції
88
Бали
33
Security_Service_of_Ukraine_Emblem.svg.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ
22.06..2026.

ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Куратор НАБУ, Полковник ЦУСБУ Георгій Міллер , розглянувши повідомлення про злочин №21062026, що надійшов від Слідчого НАБУ Ст.Лейтенанта - Адам Джордан та матеріали перевірки.

ВСТАНОВИВ:
20 червня 2026 року я перебував на ринку в цивільному одязі.

Проходячи повз торгову лавку №6,я помітив, що там на продаж відкрито виставлено М4.Самого продавця біля намету в цей момент не було,тому я відправився шукати його по території ринку.Знайшовши власника лавки,

я підійшов до нього під виглядом покупця та придбав цю М4 за 42 222 грн.Весь процес моїх пошуків, розмови з продавцем та покупки зброї я повністю зафіксував на приховану боді-камеру.

Після фіксації правопорушення я забрав зброю як речовий доказ і залишив місце події для заведення справи.

У діях продавця лавки №6 вбачаються ознаки порушення Стаття 40 ККУ. (Носіння, зберігання та виготовлення вогнепальної зброї без відповідної ліцензії)

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею №40 ККУ.

2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Куратор НАБУ,ЦУСБУ Полковник - Георгій Міллер
Підпис:

OnlineSignatures.net-694-. Miller .png

👑Адам Джордан👑

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
2 Січ 2026
Дописи
28
Реакції
60
Бали
23
1776616296304 (3).png
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
НАЦІОНАЛЬНЕ АНТИКОРУПЦІЙНЕ БЮРО УКРАЇНИ.
22/06/2026.

ПОВІСТКА ПРО ДОПИТ
Повістка про допит підозрюваному - : Капатер Тюбикович
Надаю копію документа: Повістка
Слідчий | Ст. лейтенант ЦУ СБУ - Адам Джордан

Ст.Слідчий - Адам Джордан
Підпис: А.Джордан

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі