В очікуванні Повернення прав ігровим помічникам

Даня Охрімчук

Ст.Адміністратор у відставці | Південна Україна
Реєстрування
7 Кві 2024
Дописи
419
Реакції
458
Бали
123
Вітаю! Сьогодні, граючи на 05 сервері, я двічі потрапив у ситуацію, коли потребував допомоги адміністрації. Перший раз я перевернув фуру та не міг продовжити роботу. Написав у репорт, але отримав відповідь від ігрових помічників, що адміністраторів онлайн немає. Пізніше, під час доставки замовлення, я знову застряг і звернувся в репорт, але ситуація повторилася - допомогти ніхто не зміг через відсутність адміністраторів. Тому пропоную повернути ігровим помічникам можливість допомагати гравцям.

[CLICK] [CLICK]

Еліс Скакун

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
266
Реакції
78
Бали
73
Підтримую дане звернення, так як допомоги від ігрового помічника немає під час відсутності адміністратора старшого по рангу. В більшості випадків у вечірній час тільки онлайн ігрові помічники і коли потрапляєш в ситуацію наприклад, як застряг в текстурі, помогти немає кому хоча фактично помічники онлайн. Немає сенсу в текстовій відповіді від помічника. Поверніть або додайте ігровим помічникам команди і можливість нормально допомагати гравцям!

Альона Дівертал.

Південна Україна
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
102
Реакції
78
Бали
73

Мій голос ЗА цьому посту.
Та і в загальному по вигляду роботи адміністоації дуже багато змінено правил, проти гравця потреб. На жаль адміністрація після повного змінення складу, стала не уважною (не вся). Викликаю репорт на ДМ, не пройшло навіть 20 секунд, "Якщо є докази то на форум" Раніше було краще.

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
168
Реакції
110
Бали
88
Вітаю! Сьогодні, граючи на 05 сервері, я двічі потрапив у ситуацію, коли потребував допомоги адміністрації. Перший раз я перевернув фуру та не міг продовжити роботу. Написав у репорт, але отримав відповідь від ігрових помічників, що адміністраторів онлайн немає. Пізніше, під час доставки замовлення, я знову застряг і звернувся в репорт, але ситуація повторилася - допомогти ніхто не зміг через відсутність адміністраторів. Тому пропоную повернути ігровим помічникам можливість допомагати гравцям.

[CLICK] [CLICK]
Звичайно ЗА, неодноразово таке саме було.

Микола Олександрович

| Південна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
114
Реакції
83
Бали
73

[CLICK] [CLICK]
Сьогодні був у подібній ситуації з ігровим благом на ЦР, питання вирішив самостійно за допомогою анімації, але це тільки тому, що є навики гравця та адміністратора в даній грі, ІП тільки надали відповіді які взагалі не стосуються даного питання. Дані нововведення щодо адміністрації не дуже допомагають гравцям та ігровому процесу. Особисто для мене це був поштовх для закінчення свого шляху на посаді Адміністратора.
Повністю підтримую петицію.
Приємної гри та мирного неба.

Реєстрування
7 Гру 2024
Дописи
25
Реакції
18
Бали
8

[CLICK] [CLICK]
За!

Дмитро Дахно

Екс Адміністратор | Південна Україна
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
234
Реакції
103
Бали
88
Вітаю!

Нажаль з новими оновлення для адміністрації змінилися права ігрових помічників.

Не завжди бувають старший адміністратор за нього. Ми все розуміємо бо всіх є свої справи протягом дня.

Тому прошу Вас щоб дали мінімальний набір команд для ІП, щоб нам простими гравцям було комфортно грати якщо в мережі немає інших адміністраторів ніж ІП і вони могли нам надати допомогу а не виходячи з ситуації самі )

Дякую за розуміння.

Дмитро Мазепа

Підполковник ЗСУ 07
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
15
Реакції
2
Бали
8

Михайло Сивенко

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
13 Лют 2025
Дописи
13
Реакції
6
Бали
48
Звісно за!
Коли немає нікого з Старшого по рангу нічим не можу допомогти звичайним людям!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі