Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Женя Фалеонк

Новий гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
9
Реакції
2
Бали
8
1.Ваш никнейм: Женя Міллер
2.Никнейм администратора: Рома Семеген
3.Суть скаргу: Бан 6000 днів.
Вітаю шановну адміністрацію проєкту GTA Ukraine.
Мій ігровий акаунт було заблоковано через підозру у використанні стороннього ПЗ (автоклікера). Я повністю розумію та підтримую боротьбу з порушниками на сервері, однак у моєму випадку сталася технічна помилка, пов'язана з несправністю мого девайсу.
Я не використовував і не завантажував жодних сторонніх програм, скриптів чи клікерів для отримання переваги в грі. Висока швидкість натискань, яку зафіксувала адміністрація або система, викликана виключно апаратною проблемою моєї мишки.
Річ у тім, що моя мишка вже стара і на ній з'явився сильний технічний дефект — «дабл-клік» (апаратне подвійне або навіть потрійне натискання кнопки через зношення внутрішнього механізму). Коли я швидко клікав вручну, щоб працювати, мишка сама по собі через цей дефект подвоювала кількість кліків і надсилала некоректні сигнали, що, схоже, і здалося підозрілим.
У файли гри я ніколи не ліз, жодних заборонених програм на комп'ютері немає. Я дуже ціную свій акаунт, граю на проєкту давно і не став би ризикувати ним заради такої дурості.
Я повністю готовий пройти добровільну перевірку ПК адміністрацією в Discord у будь-який зручний час. Мені приховувати нічого — система чиста, жодних клікерів чи стороннього ПЗ ви там не знайдете. Найближчим часом я обов'язково заміню мишку на нову, щоб подібних технічних проблем більше не виникало.
Прошу шановну адміністрацію увійти в становище, переглянути видане покарання або піти назустріч на перший раз. Сподіваюся на розуміння та справедливе рішення.
4. Доказ отриманого покараня(скриншот/видео):
1782123681066.png

5. Дата порушення: 20.06.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
912
Реакції
454
Бали
123
Вітаю.
Повторно переглянувши скаргу, за якою вас було заблоковано, а також врахувавши ваші пояснення, повідомляю наступне.
Блокування було видано за
використання стороннього ПЗ. На відеозаписі видно, що тварину було забрано практично миттєво — приблизно за одну секунду. Виконати таку дію за настільки короткий проміжок часу неможливо навіть при дуже швидкому подвійному натисканні.
З огляду на це, наявні докази свідчать про
використання стороннього ПЗ, яке надає перевагу в ігровому процесі.

Підстав для скасування блокування немає. Рішення залишається без змін.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі