Інформація СБУ | Заявки на посаду Підполковника СБУ

Артемій Нижник

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
38
Реакції
70
Бали
23
[1] Ваш ігровий NickName: Артемій Нижник

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так в саме Майор ДСНС майор ЗСУ майор СБУ підполковник СБУ

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем Васютинський

[5] Ваш тег в Telegram: @Artem14201113

[6] Ваш логін в Discord: artem_13.08.2010

[7] Ваш справжній вік: 14 але 13 серпня буде 15

[8] Які в вас є ідеї для фракції (Максимально розкрито): допомагати новим працівникам СБУ для того щоб в них було бажання працювати якщо будуть якісь конфлікти то допомагати вирішити для того щоб не було сварок у фракці їх захищати своїх працівників

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника ?: я відповідальний адекватний і всігда буду слухати інших

[10] Місто в якому живете: Могилів Подільський вінницька область

[11] Ваше звання у фракції: 3 (сержант)

Останнє редагування:

Кирилл Житомитрський

Програш-це лише урок, який готує нас до перемоги
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
41
Реакції
16
Бали
13
[1] Ваш ігровий NickName:Кирилл Житомирський

[2] Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так

[4] Ваше справжнє прізвище та ім'я:Денис науменко

[5] Ваш тег в Telegram:h1wnn

[6] Ваш логін в Discord:h1wnnn

[7] Ваш справжній вік:14

[8] Які в вас є ідеї для фракції (Максимально розкрито):

1. Запровадити систему премій/заохочень для о/с за хороші результати (Запровадити систему на кожного співробітника, і хто найбільше попрацював по орієнтуваннях/відкрив більше кримінальних справ і тп. і видавати хороші грошові премії)
2. Проводити тренування на полігоні, частіше проводити штурм будівлі та в загальному більше тренувань
3. Проводити спільні тренування з ЗСУ/НПУ (Тренування на території вч/ затримання озброєної групи(клановці)
4. Проводити більше РП ситуацій для о/с та або з залученням інших фракцій

[9] Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника ?:Хочу спробувати себе на цій посаді. Стресостійкий, комунікабельний, готовий розиватись в цій фракції

[10]
Місто в якому живете:Вінниця

[11]
Ваше звання у фракції:Лейтенант
P.S Пане Андре Колісник І Денис Котик Прошу Дати мені останій Шанс показати себе на посаді так в мене дуже не гарно вийшло з Майором ДСНС.. , але сталось як сталось Дякую за Увагу!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі