Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго дня. Сьогодні зайшов у гру та виявив, що мій акаунт заблокований за AC #127. До моменту входу я не отримував жодних попереджень чи повідомлень про порушення. Прошу переглянути моє блокування та провести повторну перевірку, оскільки мені невідомо, що саме стало причиною спрацювання античіту. Я не використовував стороннє програмне забезпечення, чіти або будь-які інші заборонені модифікації, які могли б дати перевагу в грі. Вважаю, що могло статися помилкове спрацювання системи, тому прошу детально перевірити ситуацію та, у разі відсутності порушень з мого боку, зняти блокування. Дякую за розгляд звернення.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.