В очікуванні Для ГА /КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
163
Реакції
167
Бали
46
  1. Ваш Нікнейм: Тім Брауні #6816602
  2. Нікнейм Адміністратора: Сервер
  3. Суть Скарги:
Вітаю адміністрацію GTA Україна.
Подаю оскарження щодо виданого мені покарання.
Я повністю визнаю свою провину та не намагаюся уникнути відповідальності. Мною була допущена серйозна помилка, а саме придбання гаража за реальні кошти, що є порушенням правил проєкту. На момент здійснення цієї угоди я не усвідомлював усіх можливих наслідків свого рішення, проте зараз повністю розумію свою провину та щиро шкодую про скоєне.

Після того як я зрозумів серйозність ситуації та порушення, і як зʼявилась можливість гараж був добровільно повернений його законному власнику. За повернення майна я не отримав жодної компенсації, ігрової валюти або іншої вигоди. Фактично я залишився без гаража та без коштів, які витратив на його придбання. Я не отримав жодного прибутку від цієї ситуації та самостійно усунув її наслідки.

За весь час гри на проєкті я активно грав, розвивав свого персонажа та клан, а також брав участь у житті сервера. Ця ситуація є моєю серйозною помилкою за яку шкодую
Також прошу врахувати, що через моє покарання страждає не лише мій акаунт, а й учасники клану, які не мають жодного відношення до мого порушення. Багато людей вкладали свій час та сили в розвиток клану, тому прошу розглянути можливість передачі лідерства одному з активних учасників складу а саме ( Анета Брауні#6908554)щоб вони могли продовжити розвиток організації.!
Я усвідомив свою помилку, зробив відповідні висновки та гарантую, що подібних порушень з мого боку більше не буде. Прошу врахувати активність на проекті ,добровільне повернення гаража власнику та відсутність будь-якої вигоди від цієї ситуації.
Щиро прошу переглянути видане покарання та надати мені ще один шанс.

Дякую за увагу та розгляд звернення.

З повагою,
Тім Брауні #6816602

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі