Важливо НПУ | Заявки на Підполковника [Відчинено]

Валерія Романова

ІП | Генерал НПУ | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
557
Реакції
544
Бали
153
np_logo.png

Заявки на посаду Підполковника НПУ

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Кандидату на посаду підполковника повинно бути 14+ років.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Знати правила правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати з людьми.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності.
- Мати мікрофон.
- Мати третій ранг в фракції.

Форма подання заяви:
1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?:
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
5. Ваше справжнє ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Ваше звання:
10. Які у вас є ідеї для фракції:
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?:
12. Місто в якому живете:
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): [посилання]

Додаткова інформація:
- Не виконання вимог - відмова.
- Неспівпадіння ніка на форумі та в грі - відмова.
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Заявка складена не по формі - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Нечитабельна заявка - відмова.
- Порядкові звання 9, 10 - вважаються старшим особовим складом. Призначення на дані посади відбувається згідно результатів проведеної співбесіди.
- Мінімальний термін на посаді - 2 тижні.

- Покинути завчасно від вказаного мінімального терміну, посаду заборонено. | Чорний список фракції 10 днів

Маттео Ернандес

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
251
Реакції
225
Бали
103
Заявки відчинено.

Реєстрування
26 Січ 2026
Дописи
37
Реакції
17
Бали
13
1. Ваш ігровий NickName: Остап Марреро
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?:так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:звісно
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:ні
5. Ваше справжнє ім'я: Остап
6. Ваш тег в Telegram: Ostap
7. Ваш логін в Discord:Ostap_15
8. Ваш справжній вік:13 (дуже прошу виключення)
9. Ваше звання:8(Капітан)
10. Які у вас є ідеї для фракції: проводити Лекції тренування Робити ПП з іншими фракціями.Допомагати на наборах Відбивати Вч допомагати Новачкам,Робити Грп,робити Рейд Цр,та проводити конкурси на грошову винагороду типу хто більше зловить злочинців або випише штрафів.
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?:Я відповідальний Готовий виконувати свою роботу на даній посаді я адекватний хочу зробити фракцію кращою.
12. Місто в якому живете: Рівне
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): [посилання]Тик

Останнє редагування:
Реєстрування
28 Жов 2025
Дописи
12
Реакції
13
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Володя Роман

2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні

5. Ваше справжнє ім'я: Володя

6. Ваш тег в Telegram: @Volobf

7. Ваш логін в Discord:volodia03666

8. Ваш справжній вік: 13 (вибачте, я бачив, що критерій від 14 років, але дуже хочу спробувати себе на цій посаді. Я адекватний, відповідальний та готовий активно працювати на користь фракції).

9. Ваше звання: (6) Лейтенант

- Проведення регулярних тренувань: Організація практичних занять з тактичної підготовки, фізичної культури та відпрацювання дій у екстремальних ситуаціях для молодшого складу.
- Підвищення дисципліни: Проведення лекцій щодо суворого дотримання статуту фракції та субординації, щоб зменшити кількість порушень з боку бійців.
- Спільні тренування: Ініціювання спільних тактичних навчань з іншими державними організаціями (наприклад, СБУ чи НПУ) для покращення взаємодії під час спільних операцій.
- Система мотивації: Запровадження щотижневих подяк або невеликих премій для найкращих бійців за активну службу та допомогу фракції.

11. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?:
Я вже маю звання Лейтенанта, тому добре знайомий із внутрішнім життям фракції та її потребами. Незважаючи на мій вік, я ставлюся до гри та своїх обов'язків максимально серйозно. Я готовий приділяти багато часу роботі з особовим складом, допомагати молодшим рангам у навчанні та активно допомагати керівництву підтримувати порядок. Я вмію стримувати емоції у стресових ситуаціях і завжди дію за правилами сервера та організації.

12. Місто в якому живете: Львів

13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): Жмак

Діма Джус

Новий гравець
Реєстрування
13 Лип 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш ігровий NickName: Діма Джус
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?:Звісно
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:нажаль ні
5. Ваше справжнє ім'я:Денис
6. Ваш тег в Telegram:mad:den8887
7. Ваш логін в Discord:denk0841
8. Ваш справжній вік:13(прошу зробити виключення)
9. Ваше звання:(5)Мл.Лейтенант
10. Які у вас є ідеї для фракції: Зробити дружній колектив а також хочу допомогати людям які тількі прибули до лав НПУ а також робити незвичайні і інтересні тренерування і також лекції.А також хочу зайняти посаду начальник підрозділу НАВС.
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?: Томущо хочу здобути більше досвіду і хочу розвиватися в цій сфері. хочу попробувати щось нове.
12. Місто в якому живете:Івано-Франківськ.
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): [https://i.postimg.cc/fyhX21Rd/Znimok-ekrana-2026-06-19-125207.png]

Останнє редагування:

Святослав Сирний

Новий гравець
Реєстрування
23 Лют 2025
Дописи
9
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName:Святослав Сирний
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?:Так.
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Я готовий.
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:На керівних небуло
5. Ваше справжнє ім'я:Святослав.
6. Ваш тег в Telegram:Sirkosichkatm.
7. Ваш логін в Discord:Sempikble.
8. Ваш справжній вік:13 хотів би щоб мені зробили виключення.
9. Ваше звання:6 Лейтенант
10. Які у вас є ідеї для фракції:Створити навчання для нових співробітників та налаштовувати їх на роботу в нашому колективі щоб вони зразу добре почували себе в фракції НПУ. Також хочу щоб у нас були колективні патрулі бо нелегальні угрупування часто на нас нападають, а ще проводити лекції по статях ККУ та КУпАП паралельно з цим показувати як правильно проводити процесуальні дії.
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?: Хочу стати наставником для людей які тільки прийшли в фракцію, також спробувати себе на цій посаді.
12. Місто в якому живете:Соснівка Львівська Область.
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): [
Тицьніть]

Дмитро Скоропадський

Заступник Генерального прокурора Західної України
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
130
Реакції
50
Бали
73
Форма подання заяви:
1. Ваш ігровий NickName:Дмитро Скоропадський
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?:Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так,був лідером УЗ,майором ЗСУ,ПП ДКВС,прокурорм,Заступником Генерального прокурора
5. Ваше справжнє ім'я:Дмитро
6. Ваш тег в Telegram: @notdima12
7. Ваш логін в Discord: @flirex7678
8. Ваш справжній вік:17
9. Ваше звання:Капітан(8)
1.Перед першим виїздом на патрулювання особисто проводити практичний інструктаж з курсантами, щоб вони розуміли базові дії та свої обов'язки в екіпажі.
2.Ввести обов'язковий іспит для курсантів після інструктажу — перевіряти знання статуту, правил спілкування з гравцями та дій у типових ситуаціях. Без складання іспиту — виїзд не дозволяється.
3.Організувати регулярні тренування з ПМД — за можливості запросити МОЗ для практичних занять, бо в стресових ситуаціях багато хто не знає елементарних речей.
4.Запропонувати керівництву впровадити практику перевірки екіпажів у полі — спостерігати за їхньою роботою в реальних умовах: дотримання ПДР, культура спілкування з цивільними, дії при затриманні. При виявленні порушень — профілактична бесіда, при повторенні — дисциплінарне стягнення.
5.Ініціювати регулярні виїзди на страйкбол для відпрацювання тактичних навичок, командної взаємодії та підготовки до дій у нестандартних ситуаціях.
6.Взяти на себе роль посередника у взаємодії з іншими держструктурами — усунути наявні міжвідомчі непорозуміння та сформувати протоколи спільних дій для ситуацій, що потребують координації між організаціями.
7.Заохочувати особовий склад до нічних чергувань через додаткові бонуси, адже саме в нічний час фіксується найбільша злочинна активність, а кількість людей на зміні мінімальна.
Я грав на різних керівних посадах — був лідером УЗ, майором ЗСУ, ПП ДКВС, прокурором та заступником Генерального прокурора. Через це я розумію як працюють різні структури і знаю що потрібно людям. Вмію працювати з людьми і вирішувати конфлікти. Зараз я капітан і хочу розвиватись далі, готовий брати більше відповідальності та допомагати фракції ставати кращою.
12. Місто в якому живете:Київ
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):Доказ

Маттео Ернандес

Адміністратор
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
251
Реакції
225
Бали
103
Вітаю, розглянувши ваші заявки, виношу вердикт:

Допушені кандидати:
Остап Марреро (Подумайте над ідеями до співбесіди)
Володя Роман (Подумайте над ідеями до співбесіди)
Діма Джус (Подумайте над ідеями до співбесіди)
Святослав Сирний (Змініть нікнейм на форумі до співбесіди)
Дмитро Скоропадський

Відмовлені кандидати:

-

Додаткова інформація, для допущених кандидатів:
Відбір допущених кандидатів, відбудеться 20.06.2026 о 18:30 по тех. причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять), в офіційномі Disсord каналі 02 сервера Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування співбесіди №1" за 5 хвилин до початку співбесіди, також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/ПП НПУ] NickName.

Маттео Ернандес

Адміністратор
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
251
Реакції
225
Бали
103
Через Тех. Обставити, співбесіду перенесено, та розділено на дві. Перша відбудеться сьогодні о 20:00
Друга 21.06.2026(завтра) о 17:00

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
155
Реакції
367
Бали
68
  1. Ваш ігровий NickName: Карім Абдулджабаров
  4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: тільки Майор, Підполковник
  5. Ваше справжнє ім'я: Сєрьога
  6. Ваш тег в Telegram: @kdalv
  7. Ваш логін в Discord: dark_1322
  8. Ваш справжній вік: 17
  9. Ваше звання: 8
  10. Які у вас є ідеї для фракції: Буду проводити тренування а також лекці новобранцям щоб вони знали як тре служити в лавах НПУ. Буду займатися Підрозділами так як їх майже не видно. Проводити всякі заходи для активу в лавах НПУ. Проводити РП для О/С особливу ті які пригодяться в майбутньому.
  11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?: Я вже маю досвід на таких посадах і можна сказати Робота на Майорі майже не відрізняється від роботи на Підполковнику. Я активний, веселий, розумний, стрес стійкий.
  12. Місто в якому живете: Тернопіль
  13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): KRISTALIKK100

Максим_Кіслий

Новий гравець
Реєстрування
18 Чер 2026
Дописи
4
Реакції
4
Бали
5
1. Ваш ігровий NickName:Максім_Кислий
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?:Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:На інших проектах
5. Ваше справжнє ім'я:Максім Кислий
6. Ваш тег в Telegram:mad:Maks_kilsik
7. Ваш логін в Discord:stas_alpha
8. Ваш справжній вік:14
9. Ваше звання:Молодший лейтенант
10. Які у вас є ідеї для фракції:Добавити Новий автомобіль рено
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?:Я повинен зайняти посаду підполковника, тому що маю великий досвід гри у фракції та чітко розумію всі внутрішні статути, правила серверу та законодавчу базу. Я комунікабельний, стресостійкий і вмію знаходити спільну мову з особовим складом. Моя мета на цій посаді — не просто отримати звання, а реально допомогти генералу та полковникам у розвитку фракції. Я готовий брати на себе відповідальність за навчання новобранців, проведення якісних тренувань, лекцій та спільних міжфракційних заходів. У мене є високий щоденний онлайн, бажання працювати на результат та готовність підтримувати сувору дисципліну всередині організації без проявів блату чи упередженості.
12. Місто в якому живете:Київ
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): ТИЦЬ

Іван Одесський

Шановний гравець
Реєстрування
28 Жов 2025
Дописи
51
Реакції
40
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName:Іван Одесський
2. Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій?:Звісно
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Звісно
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:був досвід на посаді Майор НПУ 05
5. Ваше справжнє ім'я:Іван
6. Ваш тег в Telegram:Yutish_Ivan
7. Ваш логін в Discord:ivan_odeskiu
8. Ваш справжній вік:13 прошу виключення
9. Ваше звання:4 старший сержант

10.1-Хочу додати практичні іспити перед виїздом в патруль 1 раз в неділю проводити такі тести
10.2-Хочу взяти на себе підрозділ КОРД для того щоб набрати людей та додати активу в це підрозділ
10.3-Регулярні лекції щодо роботи в фракції і як діяти в певних ситуаціях
10.4-Мобільні БП
10.5-Запровадити мото-патруль
11.1-Адекватний
11.2-Стресостійкий
11.3-Вмію працювати в команді
12. Місто в якому живете:Одеса
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): [посилання]

Дмитро_Нікон

Модератор Діскорд | 02 Західна Україна
Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
47
Реакції
30
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName: Дмитро Нікон
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так, є Підполковник ЗСУ, Майор НПУ, Заступник ДСНС, Застуник ЗМІ, Заступник УЗ, Міністр ОЗ
5. Ваше справжнє ім'я: Дмитро
6. Ваш тег в Telegram: @olyx898934
7. Ваш логін в Discord: @devon_171
8. Ваш справжній вік: 15
9. Ваше звання: Сержант (3)

1. Проводити спільні тренування з іншими фракціями наприклад ЗСУ, СБУ, ДКВС.
2. Внутрішній контроль та дисципліна
Ввести систему перевірок співробітників, щоб менше було порушень статуту, корупції та “нонРП” поведінки.

3. Частіше проводити перевірки знань правил та статуту серед співробітників.
4. Видавати премії О/С за успішне виконання задач.
5. Зробити більше мотивації для співробітників залишатися у фракції надовго.

11. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?: Я відповідальний, відповідаю критеріям на посаду підполковника, відповідальний, завжди готовий до роботи.
12. Місто в якому живете: Київ
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://postimg.cc/gallery/jCY3SrB

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі