Інформація ДКВС | Заявки на посаду Підполковника [10] [Відкриті]

Адрій Бичко

Голова ДКВС | Західна Україна
Лідер
Реєстрування
26 Чер 2025
Дописи
92
Реакції
36
Бали
63
727e7f88477d5eff6a5031530d94352e_1617121429_extra_large (1).jpeg

Шановні співробітники!
В цій темі ви зможете подати заяву на отримання звання Підполковника

Вимоги від кандидата:

Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
Бути старше 15 [можливі виключення]
Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я_Прізвище.
Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.
Обов'язково мати третій ранг в ДКВС

Знімок екрана 2025-04-29 164003.png

Форма подання заяви:
1.Ваш ігровий NickName:
2.Чи ознайомлені ви з правилами?
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4.Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6.Ваш тег в Telegram:
7.Ваш логін в Discord:
8.Ваш справжній вік:
9.Які в вас є ідеї для фракції:
10.Чому саме ви повинні отримати звання Підполковника?:
11.Місто в якому живете:
12.Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:

Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
Копіювання заявки - відмова.
Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.
Нікнейм повинен бути Українською мовою.
Якщо форумне ім'я та ігровий Nickname не співпадають, автоматична відмова

Вкладення

• Знімок екрана 2025-04-29 164003.png
    Знімок екрана 2025-04-29 164003.png
    4.2 Кб · Перегляди: 81
Останнє редагування:

Богдан Теннет

Минулий Полковник | ДКВС
Реєстрування
1 Січ 2026
Дописи
16
Реакції
40
Бали
18
1.Ваш ігровий NickName: Богдан Теннет
2.Чи ознайомлені ви з правилами? Так звісно
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4.Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так (Полковник ДКВС.Підполковник ДКВС та Майор ДКВС
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Завалій Богдан
6.Ваш тег в Telegram:mad:bodi4kghz_19
7.Ваш логін в Discord:bodi4kaaaaa_
8.Ваш справжній вік: (14)
1.
Збільшити особовий склад.
2.Проводити спільні тренування з усіма фракціями.

3.Видавати премії за різні заслуги (Або за виконання завдань)
4.Додати більше місця у автозак щоб було швидше перевозити увязнених.

5.Створити водний автопарк (1.2 водного транспорту)
10.Чому саме ви повинні отримати звання Підполковника?: Я адекватний комунікабельний.Добре виконую свою роботу та завжди готовий допомогти співробітникам.
11.Місто в якому живете: Львів
12.Ваше звання у фракції: 3 (Старшина)

Дарій Дартанянович

Новий гравець
Реєстрування
3 Кві 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
8
Переглянути вкладення 413844
Шановні співробітники!
В цій темі ви зможете подати заяву на отримання звання Підполковника

Вимоги від кандидата:

Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
Бути старше 15 [можливі виключення]
Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я_Прізвище.
Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.
Обов'язково мати третій ранг в ДКВС

Переглянути вкладення 413845
Форма подання заяви:

Додаткова інформація:

Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
Копіювання заявки - відмова.
Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.
Нікнейм повинен бути Українською мовою.
Якщо форумне ім'я та ігровий Nickname не співпадають, автоматична відмова
1.Ваш ігровий NickName:Дарій Дартанянович
2.Чи ознайомлені ви з правилами?Так точно
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на керівних посадах?: ТАк був(Підполковник ДКВС)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Атаманюк Дарій
6.Ваш тег в Telegram:mad:darixe5
7.Ваш логін в Discord:dariy5557
8.Ваш справжній вік:15

Створити резерв керівного складу для майбутніх підвищень.
Проводити раптові перевірки постів.
Ввести щотижневий звіт від кожного відділу.
Організувати внутрішні змагання між співробітниками.
Проводити більше спільних операцій з іншими держструктурами.

10.Чому саме ви повинні отримати звання Підполковника?:Мене варто взяти в ДКВС, бо я активний, відповідальний і нормально відіграю РП. Я не стоятиму без діла — буду робити обшуки, конвої та брати участь в івентах. Швидко вчуся, вмію працювати в команді і хочу розвивати фракцію.
11.Місто в якому живете:Львів
12.Ваше звання у фракції:3(Cтаршина)

Іван Твердовський__

Новий гравець
Реєстрування
9 Чер 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
3
1.Ваш ігровий NickName:Іван Твердовський
2.Чи ознайомлені ви з правилами?так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4.Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так Був на Посаді Майор СБУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Біляк Василь
6.Ваш тег в Telegram:mad:Allgood_4343
7.Ваш логін в Discord:feruter123_.
8.Ваш справжній вік:16
9.Які в вас є ідеї для фракції: Я Буду 1.Займатись Підвищенням дисципліни.
2.Нагороди за хорошу службу.
3.Щотижневі навчання.

4.Спортивні турніри між підрозділами.
5.Конкурси на кращого співробітника місяця.
10.Чому саме ви повинні отримати звання Підполковника?:Я вважаю, що заслуговую на звання підполковника, тому що відповідально ставлюся до своїх обов'язків, дотримуюся дисципліни та постійно працюю над своїми знаннями і навичками. Я вмію організовувати роботу колективу, приймати рішення в складних ситуаціях та нести відповідальність за свої дії. Отримавши це звання, я буду сумлінно виконувати свої обов'язки, підтримувати порядок і допомагати розвитку підрозділу.
11.Місто в якому живете:Закарпаття
12.Ваше звання у фракції:3 [Старшинана])

Останнє редагування:

Адрій Бичко

Лідер
Реєстрування
26 Чер 2025
Дописи
92
Реакції
36
Бали
63
Вітаю, розглянувши ваші заявки, виношу вердикт:

Допушені кандидати:

Іван Твердовський

Богдан Теннет
Дарій Дартанянович

Відмовлені кандидати:
Немає

Додаткова інформація, для допущених кандидатів:
Відбір допущених кандидатів, відбудеться 13.06.2026 о 20:30 (по тех. причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять), в офіційномі Disсord каналі 02 сервера Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування співбесіди №1" за 5 хвилин до початку співбесіди, також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/ППДКВС] NickName.

Реєстрування
26 Січ 2026
Дописи
36
Реакції
17
Бали
13
1.Ваш ігровий NickName: Остап Марреро
2.Чи ознайомлені ви з правилами? Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4.Чи був у вас досвід на керівних посадах?: ні але був 1 місяць капітаном НПУ також зарез Капітан ДКВС
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Остап Копищик
6.Ваш тег в Telegram:Ostap
7.Ваш логін в Discord: ostapmarrero
8.Ваш справжній вік: (13прошу виключення)
9.Які в вас є ідеї для фракції: 1.я готовий приймати іспити у новачків також готовий проводити Лекції, Тренування, Допомагати іншим Фракціям проводити конкурси робити конвоюваня Грп також готовий допомагати п.полковникам та П.Генералу
10.Чому саме ви повинні отримати звання Підполковника?: я готовий виконувати свої обов'язки на посаді я адекватний та дружелюбний
11.Місто в якому живете: Рівне
12.Ваше звання
у фракції: 8 Капітан

by|O.marrero
Капітан НПУ 31.05.2026-21.06.2026
Капітан ДКВС 21.06.2026-xx.xx.2026

Останнє редагування:
Реєстрування
28 Жов 2025
Дописи
13
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName:
Володя Роман
2. Чи ознайомлені ви з правилами?:
Так точно, повністю ознайомлений із правилами серверу, правилами державних організацій та чинним Статутом ДКВС.
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
Так, готовий нести повну відповідальність згідно з правилами серверу та внутрішнім статутом фракції.
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
Ні, на керівних посадах досвіду ще не мав, але чудово розумію всю відповідальність, швидко вчуся та повністю готовий проявити себе з найкращого боку.
Роман Володя
6. Ваш тег в Telegram:mad:Volobf
7. Ваш логін в Discord:volodia03666
8. Ваш справжній вік:
13 років
9. Які в вас є ідеї для фракції:
Контроль атестації новобранців (1-3 ранги): Оскільки біля в'язнів молодшому складу перебувати заборонено (п. 7.6), хочу особисто проводити для них інструктажі та приймати іспити в Discord з демонстрацією екрана, щоб вони швидше отримували 2-й ранг і не порушували правила.
Посилення дисципліни на постах: Регулярно перевіряти постову та патрульну службу. Стежити, щоб бійці не спали у формі більше 5 хвилин (п. 3.7), тримали зміну по 20 хвилин і чітко робили доповіді в рацію кожні 10 хвилин.
Організація безпечного конвоювання: Проводити інструктажі для бійців від 4 рангу щодо виїздів до ІТТ Києва, Дніпра та Харкова. Стежити, щоб завжди запитувався супровід від НПУ/СБУ, а у разі їх відсутності — обов'язково виїжджала додаткова машина супроводу ДКВС (п. 1.10).
Навчання роботі з ув'язненими: Нагадувати бійцям правила випуску в'язнів на роботу (не більше 2-х одночасно) та проводити лекції, як перевіряти чорний список (ЧС), щоб ніхто не отримав догану за випуск особливо небезпечного злочинця.
10. Чому саме ви повинні отримати звання Підполковника?:
Я адекватний, чесний та цілеспрямований. Наразі я перебуваю на званні Старшого лейтенанта (7 ранг), тому чудово знаю, як працює наша фракція зсередини, і назубок знаю Статут, тен-коди та правила конвоювання. Попри відсутність попереднього керівного досвіду, я маю величезне бажання допомагати Генералу та Полковникам розвивати ДКВС, піднімати рівень РП серед особового складу та підтримувати залізну дисципліну.
11. Місто в якому живете:
Львів
12. Ваше звання у фракції:
Старший лейтенант (7 ранг)
Вставляй свої контакти і завантажуй на форум. Удачи, з 7 рангом шанси пройти на підполковника ще вищі!

Саня Шаурменко

Новий гравець
Реєстрування
17 Чер 2026
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
1.Ваш ігровий NickName:Саня Шаурменко
2.Чи ознайомлені ви з правилами?Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Олійник Олександр
6.Ваш тег в Telegram:mad:Alexzz1e
7.Ваш логін в Discord:mad:alexzz1e
8.Ваш справжній вік:17
Створити систему премій для активних співробітників.Проводити щоденні тренування та перевірки знань.Організувати підготовку новачків через наставників.Покращити внутрішню дисципліну та контроль постів.Проводити спільні навчання із ЗСУ, НПУ або СБУ.
10.Чому саме ви повинні отримати звання Підполковника?:Я активний, відповідальний та дисциплінований співробітник. Маю бажання розвивати фракцію, допомагати особовому складу та брати на себе більше відповідальності, тому вважаю себе гідним звання Підполковника.
11.Місто в якому живете:Івано-Франківськ
12.Ваше звання у фракції:Старшина

Адрій Бичко

Лідер
Реєстрування
26 Чер 2025
Дописи
92
Реакції
36
Бали
63
Вітаю, розглянувши ваші заявки, виношу вердикт:

Допушені кандидати:

Володя Роман

Остап Марреро
Саня Шаурменко

Відмовлені кандидати:
Немає

Додаткова інформація, для допущених кандидатів:

Відбір допущених кандидатів, відбудеться 23.06.2026 о 16:00 (по тех. причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять), в офіційномі Disсord каналі 02 сервера Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування співбесіди №1" за 5 хвилин до початку співбесіди, також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/ППДКВС] NickName.

Реєстрування
28 Жов 2025
Дописи
13
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName:
Володя Роман
2. Чи ознайомлені ви з правилами?:
Так точно, повністю ознайомлений із правилами серверу, правилами державних організацій та чинним Статутом ДКВС.
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
Так, готовий нести повну відповідальність згідно з правилами серверу та внутрішнім статутом фракції.
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
Так я зараз Майор ДКВС
Роман Володя
6. Ваш тег в Telegram:mad:Volobf
7. Ваш логін в Discord:volodia03666
8. Ваш справжній вік:
13 років
Контроль атестації новобранців (1-3 ранги): Оскільки біля в'язнів молодшому складу перебувати заборонено (п. 7.6), хочу особисто проводити для них інструктажі та приймати іспити в Discord з демонстрацією екрана, щоб вони швидше отримували 2-й ранг і не порушували правила.
Посилення дисципліни на постах: Регулярно перевіряти постову та патрульну службу. Стежити, щоб бійці не спали у формі більше 5 хвилин (п. 3.7), тримали зміну по 20 хвилин і чітко робили доповіді в рацію кожні 10 хвилин.
Організація безпечного конвоювання: Проводити інструктажі для бійців від 4 рангу щодо виїздів до ІТТ Києва, Дніпра та Харкова. Стежити, щоб завжди запитувався супровід від НПУ/СБУ, а у разі їх відсутності — обов'язково виїжджала додаткова машина супроводу ДКВС (п. 1.10).
Навчання роботі з ув'язненими: Нагадувати бійцям правила випуску в'язнів на роботу (не більше 2-х одночасно) та проводити лекції, як перевіряти чорний список (ЧС), щоб ніхто не отримав догану за випуск особливо небезпечного злочинця.
10. Чому саме ви повинні отримати звання Підполковника?:
Я адекватний, чесний та цілеспрямований. Наразі я перебуваю на званні Мойр (9 ранг), тому чудово знаю, як працює наша фракція зсередини, і назубок знаю Статут, тен-коди та правила конвоювання. Попри відсутність попереднього керівного досвіду, я маю величезне бажання допомагати Генералу та Полковникам розвивати ДКВС, піднімати рівень РП серед особового складу та підтримувати залізну дисципліну.
11. Місто в якому живете:
Львів
12. Ваше звання у фракції:
Майор (9)

Юко Рейм

Козак
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
11
Реакції
7
Бали
53
1.Ваш ігровий NickName:Юко Рейм
2.Чи ознайомлені ви з правилами?Так звісно
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так,за правилами фракцій
4.Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Полковник ГУСБУ,Підполковник ДКВС,Голова Міської Ради та на 10-9 рангах у фракціях
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Артем Ц-----
6.Ваш тег в Telegram:mad:websecadmin
7.Ваш логін в Discord:sl1peroo
8.Ваш справжній вік:15

9.1.Покращити субординацію
9.2.Покращити стосунки з іншими фракціями
9.3.Покращити знання ОС
9.4.Успішне перевезення ув"язнених
9.5.Просувати ДКВС в UG
9.6.Надання премій за гарну роботу та службі ДКВС
9.7.Допомога керівному складу при наборах та навчанні молодшого складу
9.8.Спільні тренування з СБУ,НПУ
9.9.Раз на тиждень вислуховувати працівників ДКВС для покращення фракції
9.10.Приймання іспитів та підготовка бійців до справжньої роботи
9.11Проводити щотижневу атестацію співробітників

9.12Пропонувати Керівному складу ідеї для покращення ДКВС.Наприклад Чергування біля воріт і т.д
10.Чому саме ви повинні отримати звання Підполковника?:Вважаю, що готовий до посади підполковника, адже я відповідальний, компетентний та добре знаю свої обов'язки. Умію працювати з особовим складом, підтримувати дисципліну й допомагати у розвитку фракції. Хочу приносити більше користі ДКВС і виправдати довіру керівництва.
11.Місто в якому живете:Полтава
12.Ваше звання у фракції:8-Капітан

Макруха Бемс

Новий гравець
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
8
Реакції
1
Бали
8
  1. Ваш ігровий NickName: Макруха Бемс

2. Чи ознайомлені ви з правилами?: Так, повністю ознайомлений та зобов'язуюсь їх дотримуватися.

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так, готовий нести повну відповідальність.

4. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні, це буде мій перший серйозний досвід, але я швидко вчуся, готовий слухати старших за званням та розвиватися.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Мельник Максим

6. Ваш тег в Telegram: @Maaaaaaaaaax

7. Ваш логін в Discord: makrukhabems

8. Ваш справжній вік: 14 років

• Покращення дисципліни: Запровадити строгий контроль за дотриманням статуту та субординації. Проводити щоденні шикування для перевірки знань тен-кодів та правил субординації серед молодшого складу.
    • Система наставництва: Закріпити за кожним новобранцем (1-2 ранги) досвідченого бійця старшого складу, який допомагатиме швидше здати іспити та адаптуватися у колективі.
    • Нові тактичні тренування: Замість звичайних присідань проводити практичні тренування: відпрацювання тактики штурму будівель, звільнення заручників, правильне перекриття доріг (блокпости) та конвоювання.
    • Спільні навчання: Регулярно ініціювати спільні тренування з іншими державними структурами (наприклад, СБУ, НПУ чи ЗСУ) для відпрацювання взаємодії під час надзвичайних ситуацій.
    • Мотивація та премії: Створити щотижневу дошку пошани "Найкращий боєць тижня" та виплачувати грошові премії з власного бюджету або фонду фракції за активне патрулювання чи нічне чергування.
    • Лекційний табір: Проводити короткі, але інформативні лекції перед кожним виїздом на завдання, щоб мінімізувати порушення правил сервера (NonRP) серед новачків.
    • Покращення комунікації: Створити зручні та зрозумілі пам'ятки для бійців у Discord, щоб кожен чітко знав свої обов'язки під час оголошення коду-3 або інших спец-операцій.
  10. Чому саме ви повинні отримати звання Підполковника?: Я адекватний, відповідальний та маю хороший щоденний онлайн. Попри вік, я серйозно ставлюся до своїх обов'язків, вмію знаходити спільну мову з бійцями та хочу максимально допомагати Генералу і фракції.

11. Місто в якому живете: Івано-Франківськ

12. Ваше звання у фракції: Старшина

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 1, Гостей: 0)

Угорі