Павло Скоррупко
03 Східна Україна [МОЗ|ГВ ЕМД] (Фельдшер з МНС)
- Реєстрування
- 24 Жов 2023
- Дописи
- 5
- Реакції
- 58
- Бали
- 18
- Вік
- 26
Вітаю шановні друзі!
У цій темі я хочу запропонувати зробити у грі ще одну таку банальну роботу - Метрополітен називається, до зв'язки сьогоднішньої УКРЗАЛІЗНИЦІ та трамваїв.
Для чого це потрібно? Потяги УКРЗАЛІЗНИЦІ будуть існувати у грі для безкоштовного перевезення гравців по всій UKRAINE GTA, особливо новачків, які ще толком не знають всієї ігрової мапи та не мають ще свого власного автотранспорту. Трамваї будуть існувати у грі для безкоштовного перевезення по окремих районах міст, як зараз у Харкові чи Києві, а метро буде існувати для швидкого та безкоштовного перевезення по всьому місту. Так як місто Харків, Київ та Дніпро у грі відтворюють реальні особливості міста, і метрополітен, якого ще немає у грі, є невід’ємною частиною їхнього антуражу, що допомагає гравцям глибше зануритися в атмосферу реальних міст.
Завдяки тому, що проїзд в Метрополітені буде безкоштовним або значно дешевшим за утримання власного авто, це буде створювати зручний спосіб швидкого пересування по місту, особливо для гравців - новачків, здолавши великі відстані між віддаленими частинами ігрової мапи (мікрорайонами та ключовими об'єктами), уникаючи майбутніх заторів на дорогах, які будуть і є характерними для інтенсивного ігрового трафіку.
Станції метрополітену та їх місце перебування створені на «реальних подіях», тобто зроблені майже як вони зараз є у реальному житті міста Харків (Ті хто з Харкова - ті зрозуміють!)
На жаль тільки для нього. Було би гарно, якщо ще зробити на місто Київ та Дніпро, але у їхньому метро я ніколи не був, а хочеться зробити все таки, щоб було як у реальному житті, так, що зробив тільки для міста Харків.
Сама робота машиністом метрополітену буде доступна з 4 рівня, грубо кажучи як зараз трамваї, тільки на трамваях один транспорт, а тут транспорт буде залежати від рівня роботи.
Щоб отримувати швидше електропоїзд, потрібно качати рівень роботи машиніста метрополітену. Наприклад всього буде десь нехай приблизно 12 рівнів, у кожного рівня свій електропоїзд, своя спец робоча форма. Від рівня роботи та електропоїзда залежить рівень заробітної плати, ну це я думаю вам зрозуміло.
На 1 рівні буде доступний самий простий електропоїзд:
а далі на інших рівнях буде більш новий та більш крутіший, чим вище рівень тим крутіше електропоїзд та й само собою розуміється крутіша заробітна плата:
У місті буде 3 лінії метрополітену з переходами для пасажирів між ними та 6 депо на кожній лінії, у яких машиніст буде розвертатися:
1 лінія - червона (Холодногірсько-заводська лінія), яка буде мати 4 станції
2 лінія - синя (Салтівська лінія), яка буде мати 3 станції
3 лінія - зелена (Олексіївська лінія), яка буде мати також 3 станції
(докладніше дивіться на карті нижче)
А це приклад Харківського депо, таке саме можна зробити і в Києві та Дніпрі:
а це приблизна спец робоча форма:
Якось так, дякую всім за увагу. Якщо у кого є якісь ідеї чи побажання - пишіть, радий буду ознайомитися!
Слава Україні!
Вкладення
Останнє редагування: