Відмовлено Блат оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
289
Реакції
244
Бали
63
1. Ваш нікнейм: 104838
2. Нікнейм адміністратора: Максим Альварез
3. Суть скарги:
Під час конфлікту в Discord я образив свого тімейта, сказавши, що "в тебе **************************** ****************************а". Я не заперечую, що це порушує правила, однак хочу звернути увагу на те, що перед цим він неодноразово провокував мене. Моя реакція була наслідком цієї провокації.

Також вважаю, що покарання є непропорційно суворим. Мені відомо про багато випадків, коли за аналогічні порушення гравці отримували блокування лише на 3–7 днів. У моєму випадку було застосовано бан на 30 днів, що створює враження вибіркового ставлення або несправедливого застосування правил. Прошу пояснити, чому було призначено саме таке покарання.

Окрім цього, під час турніру команда суперників використовувала баги гри, отримуючи за рахунок цього перевагу, що є прямим порушенням правил. Незважаючи на це, адміністратор не відреагував на ситуацію та не вжив жодних заходів.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): у админа
5. Дата порушення: 28.06.26

Максим Альварез

lvl up
Активний гравець
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,514
Реакції
487
Бали
208
Вітаю шановний гравець!
Цитую ваші слова "Під час конфлікту в Discord я образив свого тімейта, сказавши, що "в тебе **************************** ****************************а". Одне діло якщо б це прозвучало в Discord то цього б ми не почули, але ви вирішили у відкрито це сказати не приховуючи.

- "отримували блокування лише на 3–7 днів." по правилам серверу:
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів

Вас вже блокували за це місяць тому, але бачу що ви взяли до уваги і далі продовжили порушувати це.
Очікуйте відповіді від КА/ГА

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,452
Реакції
749
Бали
253
Вітаю

Те, що вас могли спровокувати, не звільняє від відповідальності за власні дії та слова.
Покарання видано відповідно до правил.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі