В очікуванні Оптимізація

Реєстрування
13 Жов 2025
Дописи
15
Реакції
18
Бали
8
Звернення до розробників Ukraine GTA щодо проблем після оновлення 4.0

Вітаю, шановні розробники!

Насамперед хочу подякувати вам за вашу роботу та за те, що ви продовжуєте розвивати проєкт. Однак після виходу оновлення 4.0 у грі з'явилося чимало проблем, які суттєво впливають на комфортний ігровий процес. Хотів би звернути вашу увагу на найважливіші з них.

1. Проблеми з онлайном на серверах Ukraine GTA

Я помітив, що коли на сервері перебуває 300–400 гравців , гра працює стабільно: немає сильних лагів, вильотів чи серйозних проблем.

Але коли онлайн піднімається до 500–600 гравців і більше , ситуація значно погіршується:

автомобілі починають сильно багатися;
гравці телепортуються або "пінгують";
під час перестрілок усе відбувається із затримками;
з'являються часті вильоти з гри.

І це не проблема лише одного гравця — багато людей стикаються з цими труднощами після виходу оновлення 4.0.

---

2. Проблеми з оптимізацією

Після оновлення відчувається значне погіршення оптимізації.

Основні проблеми:

карта почала частіше не прогружатися;
регулярно з'являється помилка **Network Trouble**, особливо після виходу з інтер'єрів або навіть під час звичайної гри;
FPS значно просідає навіть на потужних пристроях;
виникають мікрофрізи та нестабільна продуктивність.

Складається враження, що гра стала набагато більш вимогливою, але при цьому оптимізація не відповідає новим навантаженням.

---

3. Втрата інтересу до гри

Через постійні лаги, фрізи, баги та вильоти грати стає менш приємно.

Як нові, так і старі гравці поступово втрачають мотивацію заходити в гру, брати участь у війнах за території, розвивати свій персонаж або просто проводити час на сервері.

Коли більшість часу доводиться боротися не з суперниками, а з технічними проблемами, інтерес до гри закономірно зменшується.

---

На завершення

Я ні в якому разі не хочу сказати, що гра стала поганою або що ваша робота не заслуговує на повагу. Навпаки — мені дуже подобається Ukraine GTA, саме тому я вирішив написати це звернення.

Хотілося б, щоб ви звернули увагу на ці проблеми та, за можливості, приділили більше уваги оптимізації й стабільності серверів. Упевнений, що це позитивно вплине як на нових, так і на постійних гравців.

Дякую за вашу працю та сподіваюся, що в майбутніх оновленнях ці проблеми будуть вирішені.

.by Kamonov.

Останнє редагування:

Дмитро Мазепа

Зустрінемося 01.08🥀
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
18
Реакції
4
Бали
8
1. Коли гравців 500-600 то усі гравці одночасно створюючи навантаження на сервер через оптимізацію та через це починає лагати

2. Це було описано в першому(виділено жовтим)

3.також в першому жовтим кольором

Але, якщо можна це покращити тоді я За

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі