Розглянуто Для Ярослава Свиридова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сімона Дніпровська

Поважний гравець
Реєстрування
21 Лис 2025
Дописи
40
Реакції
117
Бали
78
1. Ваш нікнейм: Сімона Моррисон
2. Нікнейм порушника: Едуард Вентерович
3. Суть скарги: 28.06 в нас було заплановане ГРП о 18:30, таяк заступникам та лідерам надали вихідний в цей день, всі відпочивали. Але мені стало цікаво чи буде проведе ГРП, тому зайшла в голосовий канал «Питання до адміністрації». Після чого, впевнилась що ГРП буде проведе, зайшла до гри - щоб долучити фракцію до ГРП, було надано пів години на повернення на ВЧ, та приїхати до ВРУ «ГРП День відкритих дверей в ВРУ»; Після пройденого часу, я написала в фракційний, що «Почала видавати догани», видала догани 6 бійцям, в цей список входила Лілі Адамс

P.S: Я запиталась в ГС Держ. Тимура Ланька, чи можу я видати догани за порушення статуту 5.14, він сказав можу.
29.06
Генерал написав: «Хто видав догану Лілі Адамс», я розповіла ситуацію по якій були видані догани;
Він написав
«На мою думку, анулювати всім догани».
Після чого, я написала що «Догани видані вірно». Генерал нічого не відповів.
30.06 Я захожу до гри, відкриваю базу КПК для перевірки онлайну бійців, та бачу що в даної людини немає догани, рапорту на зняття догани також немає. Догана була знята тільки їй.

Прошу продивитись логи, та дізнатись остаточно хто зняв догану. Та видати покарання.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): докази
5. Дата порушення: 28.06.2026

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,709
Реакції
1,696
Бали
253
Вітаю!
Догану було знято заступником Томмі Моррісоном. Він отримає догану за зняття догани без рапорту на її зняття. Також працівнику Лілі Адамс буде повернуто догану.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі