Розглянуто Нон рп НПУ Тоні Житомирський та Макрон Дніпровський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Тра 2026
Дописи
7
Реакції
5
Бали
8
1. Андрій Кокса
2. Тоні Житомирський, Макрон Дніпровський
3. 1. Порушення субординації а тобто якісь сексуальні погрози, прохання про те, щоб я дав їм взятку у розмірі 2кк, а тобто 1кк на одну людину, видача розшуку та вилучення водійських прав без вагомої на те причини. А і до того всього мені видавала розшук людина а тобто Макрон Дніпровський, який навіть не бачив мого паспорту.
4.https://youtu.be/o1GGMCI3KCQ?si=Mn0AcmEEw9Mt6OfZ
5.Тайм коди: 0.02, 1.36, 3.58, 4.01, 4.46
6. 30.06.2026

Кирило Моррисон

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
109
Реакції
26
Бали
73
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

Зі співробітниками буде проведено профілактичну бесіду на тему етичної поведінки під час робочої зміни, та співробітники отримаються відповідні дисциплінарні покарання. Також зазначу, що цей співробітник, перебуваючи в державній організації НПУ, має схвалену біографію Bad-Cop і відігрував свою роль у межах дозволеного правилами.

При цьому ви, гравець Андрій Кокса, отримуєте покарання у вигляді блокування ігрового акаунта на 3 дні за порушення правил UKRAINE GTA, а саме:
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів

Ви змонтували (склеїли) відеодоказ, чим навмисно намагалися ввести адміністрацію в оману щодо реального перебігу подій.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі