Розглянуто Валентин Чепак затримання без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руслан Кущирг

Активний
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
40
Реакції
17
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Руслан Кущирг
2. Нікнейм порушника: Валентин Чепак
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: ТИК
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Я вийшов зі амбару (Ферми) після чого підбігає працівних держ.орг і бьє мене тайзером та говорить про якусь образу держ.службовця хоча я вообще нічого не казав, на фрапці видно як я прогортував чат і образ зі сторони мене не було - на питання чи точно це я праціник говорить так, попрошу переглянути фрапс від працівника та надати вердикт
6. Дата порушення: 30.06.2026

(Там-коди 00:00 початок затримання, 01:35 прогортування чату, за словами працівника затримання було о 20:28)

Андрій Горн

Молодший Адміністратор | Центральна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
142
Реакції
63
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Руслан Кущирг
2. Нікнейм порушника: Валентин Чепак
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: ТИК
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Я вийшов зі амбару (Ферми) після чого підбігає працівних держ.орг і бьє мене тайзером та говорить про якусь образу держ.службовця хоча я вообще нічого не казав, на фрапці видно як я прогортував чат і образ зі сторони мене не було - на питання чи точно це я праціник говорить так, попрошу переглянути фрапс від працівника та надати вердикт
6. Дата порушення: 30.06.2026

(Там-коди 00:00 початок затримання, 01:35 прогортування чату, за словами працівника затримання було о 20:28)
Вітаю, переглянувши відеофіксацію від працівника НПУ виношу вердикт:
Співробітник НПУ Валентин Чепак отримує догану за порушення правил державних організацій 2.7 та 2.23.
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності.
2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі