Розглянуто Юрій Федчук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
105
Реакції
202
Бали
48
1. Ваш нікнейм:2894
2. Нікнейм адміністратора:Юрій Федчук
3. Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація.В мене відбулась неприємна ситуація з даним адміністратором,а саме після здачи замовлення закордон повертаючись на КПП мене зачепив шлагбаум і перевернув вантажівку на дах,Юрій тепнувся і шаблоном відповів що по РП використовуйте Евакуатор.Наступне питання яким чином по РП шлагбаум може перевернути фуру яка важить 7-8 тон.Коли я запитався в нього яким чином по РП може шлагбаум перевернути фуру він просто видав мут і все.Прошу вас запросити в даного адміністратора відкат цієї ситуації і переконатися в компетентності Юрія,тому що із-за таких ситуації складається неприємне враження від роботи адміністрації.Проведіть бесіду,щоб кожну ситуацію розглядали індивідуально,а не шаблонно,заздалегіть дякую.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Фото
5. Дата порушення:01.07.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,942
Реакції
1,790
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Переглянувши відео доказ адміністратора покарання було видано вірно. Так на жаль у грі є деякі моменти, що суперечать лозіці (стосовно шлагбаумів) але хочу зауважити це не ГТА 5 і фізика ігор відповідно відрізняється одна від одної. Надмірне використанні лайки навіть у емоційному стані не є приємним тому адміністратор видав вам мут.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі