Зачинено скарга на адміністратора Алекс Карпатиченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Жов 2025
Дописи
13
Реакції
31
Бали
58
хотів би почати з того що данний адміністратор відноситься до моєї особистості трішки не так як до інших а саме хочу розглянути ситуацію котра трапилась 02.07.2026 о 1:50 по часу, в чаті Гравець котрого звати Максим почав писати не дуже гарно до гравця Ян Булл я котрому це не сподобалось відповів Максиму не в дуже грубій формі але доречно як я вважаю після чого я отримав 90 хвилин муту коли в той же час Максим котрий почав це все і писав допустимо завуаліровано про цього... і те що хотів принизити гравця Ян булла тим що він працює на стройці отримав всього 30 хв муту, після моєї не згоди адміністратор Алекс карпатичеко не пішов зі мною на контакт щоб розібрати данну ситуацію. я пишу зараз це щоб розібрати скрін де хотів розібрати та побачити образу гравця ось тут. і на скріншоті видно що з всіх учасників адміністратор Алекс Карпатиченко вирішив видати мені 90 хв мут. доречі хочу підкріпити під цією всією інформацією що Алекс Карпатиченко випадково чи ні видавав вже мені покарання а саме 120 хв за дм ін гз, що потім сказав що випадково але після того як він видав це мені я написав Карпатиченко сюда тп, він видав мені мут за нешанобливе ставлення але знаючи це після цього данний адміністратор відповідає мені в дс що він компенсує 3кк за те що випадково посадив на 120хв але те що дав мут він не винний , але після того як ми вроді нормально поговорили погодився зі мною що він мав розуміти що я на емоціях це написав і не мав так сурово реагувати тим більш коли сам видав покарання випадково всі скріни де це все видно прикріпляю а саме скрін де він видав покарання ось і повідомлення з дискорду. я вважаю що адміністратор Алекс Карпатиченко відноситься до мене предвзято. дякую за увагу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі