Відмовлено Суто для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝙁𝙤𝙣 𝙒𝙝𝙞𝙩𝙚

𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
218
Реакції
200
Бали
48
Адреса
United States California
1. Ваш нікнейм: 54244

2. Нікнейм адміністратора: Андрій Гром

3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, 1.07.2026 Ми грали битви за території. Клан SolidniFamQ кинув територію уже 2 день 2 раз не в кд. Коли у нас є точник графік з коли по коли треба кидати тери. В нього було 10 хвилин щоб кинути теру але він не кинув я його тегнув він кинув з запізненням на 1 хвилину вже не в кд. Адміністратор Андрій Гром тегає мене і каже приймайте коли тера була кинута не в кд не по правилам. Я йому кажу я не буду приймати і грати теру після чого він каже що це твоє діло. Гравець з SolidniFamQ заливає на передачу тер 13 територію коли вони кинули не в кд і адміністратор Андрій Гром приймає передачу територій і віддає їм теру номер 13. Коли я подаю на передачу тер ще з минулого сезона весить передача тер її досих пір не схвалили. Також вчора подав на передачу тер на клан SolidniFamQ і чогось всі схвалили її ні вже друга тера яку не схвалюють на клан SolidniFamQ. На кінець по поводу графіка і кд 1 хвилину. Якщо навіть говорити про людський фактор про який говорит адміністратор тоді навіщо вообще там то кд і графік. Прошу передати нам нашу територію та провести бесіду з адміністратором!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): В Офіційному дс каналі 05

5. Дата порушення: 25:06:2026 - 02:07:2026

Андрій Гром

ГС Неоф 05 | S.M 07
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
1,229
Реакції
463
Бали
223
Вітаю! Так як скарга стосується безпосередньо моїх дій, додам свій коментар по ситуації:
Щоб у вас не було питань щодо моїх рішень:
[1] Щодо запізнення на 1-2 хвилини, клан SolidniFamQ форму на битву закинули. Так, вони там трохи наплутали через неуважність, написали "Bloodu", а треба було ваш клан, ну й запізнилися буквально на пару хвилин. Але це звичайний людський фактор. Форма була, намір грати у клану був. Навіщо скасовувати терку через пару хвилин, якщо ми за те, щоб території гралися в грі, а не зливалися в дискорді? Мною було погоджено проведення цієї битви, ви пішли на принцип і відмовилися. Тому 13 територія абсолютно правомірно перейшла їм за ваше не прийняття.
Снимок экрана 2026-07-02 213257.png

[2] Щодо іншої атаки: Клан закинув форму вже нормально, на клан Bloody. На що лідер прямо відповів у каналі: "В мене світла нема". Ну і як вони мали відіграти цю атаку, якщо у суперників блекаут? Вини Солідних у тому, що терка не відбувся, взагалі немає, вони свій обов'язок виконати намагалися.

[3] Щодо видачі територій: Ви пишете, що я щось там вам не видаю. На момент, коли ви залили цю скаргу, територія вже була успішно передана вашому клану через 30хв. Адміністрація не може сидіти на форумі цілодобово і видавати все за секунду, на все є свій час.

Снимок экрана 2026-07-02 212934.png

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,087
Реакції
2,158
Бали
253
Вітаю, з рішенням ГС неоф погоджуюсь, а також Вам було пояснено усе одразу, також ГС описав вище усю ситуацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі