Розглянуто Перешкода ігровому процесу//ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
216
Реакції
149
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Дан Гост
2. Нікнейм адміністратора: ГС держ
3. Суть скарги: Сьогодні я працював далекобійником і, під'їжджаючи до кордону з Румунією, побачив там щось типу блокпоста, який повністю перекритий без можливості об'їзду будь-яким чином. Я почав об'їжджати його через річку, але потім мені допоміг адміністратор Олександр Скоропадський та тепнув через блокпост двічі, на що я йому дуже вдячний. Після чого я вже їду 2 раз відвозити свій заказ і дуже спішив, бо час був обмежений, та працівники держслужб підійшли та повідомили, що проїзду немає і я повинен їхати назад. Я в тій ситуації не дуже адекватно словесно повів себе з працівниками держ, на що один із них за пару секунд проспамив три попередження в чат, які без обґрунтування підстави не являлись законі, також наставили зброю. Я трохи від'їхав назад та вирішив знову поїхати на місце, де був Олександр Скоропадський, та викликав репорт, щоб він знову мене тепнув, але не встигнув доїхати, як по мені вже почали стріляти, розстріляли повністю все і двічі вбили мене. Запитавши в адміністратора, чи це нормально, отримав відповідь: на форум скаргу.
Враховуючи те, що основна частина ком'юніті це гравці, які працюють на далекобійнику, та дивлячись на ситуацію збоку, це пряма перешкода ігровому процесу, так як ГРП тривав дуже довго та навіть якби стояти чекати десь в стороні, заказ все одно би злетів. Прошу покарати всіх причетних до цього та винести компенсацію. 01:20 - дм кар 02:25 - дм х2
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 02.07.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
664
Реакції
319
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
В цій ситуації були не праві працівники держ. служб, які відкрили вогонь.
Працівники отримають покарання.
ГС Держ дав таку відповідь, тому що він не бачив повної ситуації.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі