Оскаржено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Скарлетт Абезбашеная

Шановний гравець
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
14
Реакції
37
Бали
18
Мій нікнейм: Скарлетт Абезбашеная [32377]
Адміністратор: Станіслав Вінчестер
Покарання: Бан до 07.07.2026 за
«Обман адміністрації».

Опис ситуації

30.06.2026 приблизно о 00:00 я перебувала на контейнерах. Двоє гравців — Ахмед Молодий та Дініс Мазай — неодноразово перебивали ставки один одного на останніх 30 секундах по 50 тисяч. Двічі, коли ставка досягала приблизно 15 млн, вони виходили з гри, щоб збити процес аукціону.

Після цього я поставила ставку 2 млн, однак вони знову почали перебивати ставки. На емоціях я використала стяжки щодо Ахмеда Молодого у зеленій зоні та винесла його за межі порту. Після цього я підійшла до Дініса Мазая, але коли взяла його у стяжки, він викликав адміністратора.

До нас прилетів адміністратор
Станіслав Вінчестер. Я одразу відпустила гравця. Під час розмови я сказала, що це була не я, але це було сказано як невдалий жарт. Після цього адміністратор повідомив, що не бачив повної ситуації, та полетів відповідати на інші репорти.

О 09:04 мене було заблоковано за «Обман адміністрації».

Чому я прошу переглянути покарання:

Я не заперечую, що використала стяжки у зеленій зоні, і розумію, що це є порушенням правил сервера. За це я готова понести відповідне покарання.

Однак вважаю, що блокування саме за
«Обман адміністрації» є занадто суворим, оскільки адміністратор сам повідомив, що не бачив повної ситуації, а моя фраза була невдалим жартом, а не спробою навмисно ввести адміністрацію в оману чи приховати порушення.

Прошу врахувати, що:

• я не уникала перевірки;
  • гравця було відпущено одразу після прибуття адміністратора;
  • визнаю своє порушення щодо використання стяжок у зеленій зоні;
  • прошу замінити блокування на покарання, яке передбачене правилами саме за використання стяжок у зеленій зоні, якщо це можливо.
Надалі подібних ситуацій не допускатиму.

Дякую за розгляд оскарження.

Вкладення

• B58ACA61-9ABE-4E89-A89A-36256AD7BB24.png
    B58ACA61-9ABE-4E89-A89A-36256AD7BB24.png
    1.4 Mб · Перегляди: 32
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі