Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Ексайз

Поважний гравець
Реєстрування
13 Чер 2025
Дописи
221
Реакції
123
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Кирило Ексайз
2. Нікнейм адміністратора:Артем Судаков
3. Суть скарги::
Вітаю, пане Ксения Київська!
Звертаюся до вас через систематичну неуважність, упередженість та явну некомпетентність з боку адміністратора [Артем Судаков].
Даний адміністратор демонструє подвійні стандарти під час видачі покарань. Іншим гравцям за серйозні провини він навмисно зменшує терміни або взагалі ігнорує їхні порушення. У той же час до мене застосовується максимально упереджений підхід: мені видають сильно завищені покарання. Більш того, адміністратор виявляє повну неуважність і видає кілька різних покарань за одну й ту саму ситуацію (дублює покарання за однією темою), що є грубим порушенням правил адміністрації.
Прошу вас переглянути дії цього адміністратора, скасувати зайві/завищені покарання та притягнути його до дисциплінарної відповідальності за халатне ставлення до своїх обов'язків
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): видав лишнее покарання 2.3 вот блатит гравця "Назар Прокурор" та видае мне варн по одной ситуаціі, всі порушення які довжни були видані гравцю Назар Прокурор дав мені хоть я получив за це покарання та скарга по якой я отримав покарання
5. Дата порушення:

Останнє редагування:

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,308
Реакції
670
Бали
253
Вітаю

Скарги будуть переглянуті, вам буде нараховано компенсацію, а також ваше блокування вже знято.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі