Розглянуто Для ГА / ЗГА / Ілля Репецький не розглядає суть оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Літоман

Новий гравець
Реєстрування
3 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Максим Літоман
2. Нікнейм адміністратора: Куратор Адміністрації Ілля Репецький (за формою Winchester)
3. Суть скарги: Доброго дня, шановна Головна Адміністраціє!

Звертаюся до вас, оскільки Куратор Адміністрації Ілля Репецький систематично закриває мої скарги-оскарження, навіть не читаючи їх суть. Друга скарга була закрита миттєво, хоча там був абсолютно новий текст із детальним поясненням ситуації, яка склалася. Складається враження, що мої звернення відхиляються шаблонно.

Суть моєї проблеми полягає в наступному: [2026-07-03 17:31:29] я отримав Warn (1/3) за "Фарм зп by Winchester". Я повністю визнаю, що перед цим мене неодноразово кікали за цю ж причину: [2026-07-01 22:02:48] кік від Віктора Репецького (попередження про WARN) [2026-07-03 00:05:42] кік від Данила Яворівського [2026-07-03 16:24:47] кік від Іллі Репецького

Я не заперечую факт порушення, але намагаюся пояснити керівництву сервера причину. Останні кілька днів я був змушений постійно допомагати своїй бабусі. Я намагався грати у вільні хвилини, але через її раптові прохання мені доводилося різко і терміново кидати комп'ютер. У стані поспіху я банально забував натискати ESC або виходити з гри.

Я не мав на меті цілеспрямовано фармити зарплату чи злісно ігнорувати попередження адміністрації. Це наслідок життєвих обставин та моєї неуважності. Тепер я чітко розумію: якщо не можу бути постійно за ПК, у гру краще не заходити взагалі.

Дуже прошу Головного Адміністратора або його Заступника переглянути мою ситуацію не як сухий лог покарань, а по-людськи. Я зробив висновки і даю слово не повторювати подібних помилок. Прошу зняти варн та, за можливості, повернути мене у ЗСУ на звання "Солдат".

Дякую за приділений час та справедливий розгляд!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): док Скарги 1.2
5. Дата порушення: 03.07.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,187
Реакції
915
Бали
253
Вітаю

У кожного з нас є життєві обставини, але після першого попередження ви не зробили жодних висновків
Саме тому нажаль ви отримали покарання
Після завершення КД ви зможете повернутись до фракції ЗСУ та продовжити службу

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі