Відмовлено Василь Перегінець | Неправильний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Домінік Лемаер

Люблю Бьяну Лемаер
Реєстрування
27 Вер 2024
Дописи
34
Реакції
20
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Домінік Лемаер
2. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
3. Суть скарги: Адміністратор схвалив скаргу, попри те, що докази були обрізані. Відео мало не всю ситуацію, я в бані. Василь навіть не запросив повний доказ. На відео людини обрізаний момент де людина образила моїх рідних через пару секунд. Також, на скарзі вже присутня була образа рідних, в сторону Бьяни Лемаер було застосована образа цитую "******************************************ка", що прямо ображає рідних. Бьяна є моєю ріднею, моя жінка в реальному житті. Як зазначав Олег Галицький, це є ріднею. Свідоцтво про шлюб за необхідності надам в особисті, також на сервері дуже багато людей, більше 50% знають що ми одружені в житті, і сам Олег також знає це. Василь проігнорував цей момент, і видав лише 80 хв муту людини. Що навіть дуже замало для таких образ, навіть якщо адміністратор не знав про шлюб. Також хочу наголосити що людина подала обрізаний відкат, де за секунду після кінця доказу, продовжуються грубі образи в сторону Бьяни.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Посилання на скаргу - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№6313-Оск-рідних.418117/#post-1654290
5. Дата порушення: 01.07.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
519
Реакції
261
Бали
123
Вітаю Шановний гравець!
Якщо маєте докази повної ситуації, надайте мені в Discord: Peroxwhygen.​

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
519
Реакції
261
Бали
123
Вітаю.
Оскільки я не отримав від вас будь яких додаткових доказів, скаргу вважаю недоцільною.
З боку адміністратора порушень не виявлено.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі