В очікуванні Оскарження блокування/Олег Галицький

Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
24
Реакції
14
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Стих Лоретті
2. Нікнейм адміністратора:Алекс Шнайдер
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє!

Прошу повторно розглянути моє оскарження блокування. Я не визнаю своєї вини, оскільки, на мою думку, рішення було прийнято без достатньої доказової бази. Мені не були надані переконливі докази, які б беззаперечно підтверджували порушення правил саме з мого боку.

Я прошу ще раз уважно переглянути всі матеріали справи та переконатися, що висновки зроблені на основі об’єктивних і достатніх доказів. Якщо таких доказів немає або вони є неоднозначними, прошу застосувати принцип об’єктивного розгляду та переглянути рішення щодо мого блокування.

Я поважаю роботу адміністрації та розумію, що її головне завдання — підтримувати чесну гру на сервері. Саме тому прошу провести повторний розгляд без упередженості та врахувати всі обставини справи.

Буду вдячний за можливість отримати детальне пояснення причин блокування та доказів, на яких воно ґрунтується. Якщо таких доказів недостатньо, прошу скасувати блокування та надати мені можливість продовжити гру на сервері.

Дякую за приділений час та сподіваюся на справедливий і неупереджений розгляд мого звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1783192280045.png

5. Дата порушення:04.07.2026

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі