Відмовлено Для КА та ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лесик Уайт

Козак
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
30
Реакції
15
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Лесик Уайт
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Даний гравець Дарт Джонсон подав скаргу на мене та моїх сокланів на нащебто за те що ми його вбили без причини а після того як я подав відповідь під його скаргою з повним відео доказом даної ситуації гравець видали скаргу бо побачив повний відео доказ з мої сторони і зрозумів що його відео доказ спеціално з монтований за для уникнення покараня зі свої сторони хоть з його сторони була провокація і в нас була айсі причина його вбити

7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня

Прошу перевірити всі відео докази і винести вердикт даному гравцю

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm-fd-gur-grime.419346/
За даним посилання можна перейти на скаргу яку гравець видалив де я все детально описав та прикріпляю докази що така скарга була
https://postimg.cc/gallery/DfmT4W2

Відео 1

Відео 2
На відео два видно цю ситуацію яку гравець закидав в свою скаргу тільке від мого лиця
Нажіль відео доказ від лиця даного гравця не зберігся через те що гравець видали відео доказ з Ютубу

5. Дата порушення: 04.07.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
853
Реакції
440
Бали
123
Вітаю.

Оскільки скаргу було видалено її автором до моменту розгляду, підстав для видачі покарання за порушення, зазначені в ній, немає. Якби скарга була розглянута та за її результатами було винесено відповідне рішення, тоді покарання могло б бути застосоване. Однак у даному випадку гравець самостійно видалив скаргу, що свідчить про те, що він усвідомив свою помилку.

Покарання за видалену скаргу видаватися не буде.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі