Розглянуто Порушення правил працівником ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
123
Реакції
53
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський

2. Нікнейм порушника:
Іван Напасов [223420] - ЗСУ
Дмитро Нозаров [228320] - DEMON

3. Назва організації порушника: ЗСУ

4. Суть скарги: Під час гри я приїхав на парковку біля магазину риболовлі, де побачив гравця Іван Напасов у робочій формі. Через деякий час я знову побачив його разом з іншим гравцем. Надалі на відео видно, як Іван Напасов пересувається на мотоциклі та веде стрілянину.
Пізніше я повернувся на парковку, де побачив Івана Напасова та Дмитра Нозарова. Я запитав у чаті, чому Іван перебуває у робочій формі. Після цього Дмитро Нозаров одягнув на Івана Напасова стяжки, вилучив у нього речі з інвентарю та посадив його в автомобіль. Прошу адміністрацію перевірити дії гравця Івана Напасова як працівника ЗСУ та врахувати дії Дмитра Нозарова, які також зафіксовані на відео.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм-коди:

01:00–02:18 — гравець Іван Напасов [223420] приїжджає на парковку біля магазину риболовлі на мотоциклі у робочій формі. Після цього під’їжджає інший гравець на автобусі. Іван Напасов пише в чат «****************************», після чого деякий час перебуває на парковці та їде.

02:45–03:05 — дорогою до СТО бачу Івана Напасова разом із гравцем Володимир Марлюк. Після ремонту автомобіля виїжджаю зі СТО та бачу, як Іван Напасов, перебуваючи на пасажирському місці мотоцикла, веде стрілянину по іншому гравцю.

03:55–05:55 — повертаюся на парковку біля магазину риболовлі, де знаходяться Іван Напасов та Дмитро Нозаров. У чаті двічі запитую, чому Іван перебуває у робочій формі. Після цього Дмитро Нозаров пропонує оренду, Іван погоджується. Далі Дмитро одягає на Івана стяжки, вилучає у нього предмети з інвентарю («Glock», «Стяжка», «Алкоголь»), після чого бере його в супровід, саджає до автомобіля Audi та відвозить. Я пишу в чат «що ти твориш?», Дмитро відповідає «до СБУ», після чого вони залишають місце події. Я намагався їх наздогнати, але не встиг.

6. Дата порушення: 03.07.2026 21:35

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,428
Реакції
1,249
Бали
253
Вітаю, працівник ЗСУ Іван Напасов [223420] отримує варн та мут на 60 хвилин:
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. + 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
Гравець Олег Дубровський [152658] отримує деморган на 10 хвилин:
6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах.
Гравець Дмитро Нозаров [228320] отримує деморган на 130 хвилин:
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. + 4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. + 4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі