Розглянуто Андрій Горн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Сер 2024
Дописи
51
Реакції
24
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Дмитро Харісон
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Горн
3. Суть скарги: я побачив що в віп чаті багато людей рекламує свої товари та їх не карають мутом, подумавши, що правило про спеціально виділений час для реклами в віп чат знято тому написав свою рекламу, на що тримав мут, після мене прорекламував свій товар ще один гравець та отримав мут від андрія горна як і я. я почав гортати чат та передивлятися кого не замутили за рекламу переді мною, ним виявився 201202 який неодноразово переді мною та декілька разів після мене рекламував свій товар. я зайшов в діскорд до андрія горна та спитав чому він не видає мут даному гравцю, на що отримав відповідь "зараз був великий наплив репортів" але як я і казав той гравець рекламував свій товар до мене, що свідчить про те, що андрій горн навмисно не мутив його так як замутивши мене та ще одного гравця він декілька разів бачив рекламу 201202 в чаті але не мутив його. я питаю "чому ви не мутите його" на що отримую відповідь "в мене немає доказів, мені треба докази та айді гравця" на вимогу адміна я в реальному часі включаю йому демонстрацію екрану та показую в чаті гравця та його повідомлення на що отримую відповідь "ні, подавайте скаргу на форум, такі докази не підходять" я кажу "так ось ви його три рази пропустили вже, але замутили лише мене" на що адміністратор нагло взяв і вийшов з діскорду не вирішивши проблему. я вважаю це не компетентністю та не виконанням своєї роботи, прошу прийняти міри
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
відео з чату через декілька часу щоб доказати що гравця не замутили (нажаль дві хвилини чату пропали але я зробив це не навмисно, можете подивитись ті дві хвилини по логам де адміністратор не замутив його
5. Дата порушення: 04.07.26

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
908
Реакції
453
Бали
123
Вітаю.

У той момент був дуже великий наплив репортів, тому адміністратор фізично не встигав слідкувати за всім чатом. На жаль, неможливо одночасно побачити всі порушення.
Усім гравцям, порушення яких буде виявлено, буде довидано відповідне покарання.

Гравець [201202] отримає покарання у вигляді "Мут 25 хвилин"
Порушення правил Ukraine GTA 5.12.3. Заборонена будь-яка реклама у VIP чаті

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі