Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Лис 2025
Дописи
133
Реакції
96
Бали
33
1. Ваш нікнейм: 59251
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:
Шановна ГА Звертаюся до вас із проханнямпереглянути внутрішні правила допомоги гравцям на сервері а саме — регламент перевертання робочого транспорту адміністрацією Я одразу написав у репорт про допомогу, оскільки застряг. На моє звернення відповів адміністратор Дмитро Моріс. Він відмовив у допомозі, зазначивши: «Не перевертаємо». На моє уточнення, чому правила змінилися (адже раніше адміністрація допомагала в таких ситуаціях), він відповів, що було видано відповідний внутрішній наказ керівництва.
Сьогодні близько 21:00 я працював на далекобійнику. Взяв замовлення на велику суму — 250 000 ігрової валюти. Під час в'їзду в м. Дніпро в мою фуру врізався інший автомобіль, внаслідок чого мою вантажівку перекинуло на бік. Коли фура лежить перевернутою, товар стрімко втрачає свою цінність через пошкодження системи. Поки я намагався вирішити ситуацію, цінність вантажу впала катастрофічно: замість обіцяних 250к, за виконання замовлення мені зарахувало лише 55к Гравці втрачають величезні гроші та час через ДТП, які часто стаються не з їхньої вини (через таран або баги).
Якщо на сервері діє повна заборона на перевертання звичайних авто, прошу зробити виключення хоча б для далекобійників
Втрата великого замовлення через неможливість продовжити рух сильно псує ігровий досвід та бажання працювати на цій роботі.
Сподіваюся на ваше розуміння та перегляд цього правила. Дякую за увагу!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 05.07.2026

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
411
Реакції
183
Бали
103
Вітаю
Ми розуміємо ваше невдоволення, адже втрата винагороди через дорожньо-транспортну пригоду дійсно є неприємною ситуацією, особливо якщо вона виникла не з вашої вини.
Разом із тим повідомляємо, що адміністрація діє відповідно до чинного внутрішнього регламенту. Наразі перевертання транспортних засобів адміністраторами не здійснюється.
Щодо вашої пропозиції зробити виняток для роботи далекобійника — дякуємо за конструктивну ініціативу. Вона буде передана на розгляд керівництву. Якщо в майбутньому буде прийнято рішення про внесення змін до правил або механіки допомоги в подібних випадках, про це буде повідомлено окремо.
У діях адміністратора порушень не виявлено, оскільки він діяв відповідно до встановлених внутрішніх правил.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі