Інформація Офіс Президента | Заява в Керівництво Верховної Ради України

Тимофій Дмитрович

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
73
Реакції
52
Бали
63
1778564999037.png

Переглянути склад Верховної ради і вакантні посади - посилання

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Бути старше 16 років (Якщо заява подається на Прем'єр-міністра)
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я_Прізвище.
- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.
-Мати 3 звання та вище у відповідній державній організації

Форма подання заяви:

1.Ваш ігровий NickName:
2. На яку посаду претендуєте:
3.Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій / Правила лідерів держ.організацій?:
4.Чи був у вас досвід на подібних посадах?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Чому саме ви повинні зайняти цю посаду:
10. Ваші ідеї для покращення Вашої посади:
11.Місто в якому живете:
12.Ваше звання у фракції:
13. Ваше посвідчення(скрін через imgur):

Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.
- Дві заявки на різні посади - відмова.
- Нікнейм повинен бути українською мовою.
- Не співпадіння нікнейма на форумі та у грі - відмова.

Кирило Хілс

Взятка всьому голова
Реєстрування
28 Лип 2025
Дописи
14
Реакції
0
Бали
8
1.Ваш ігровий NickName: Кирило Хілс
2. На яку посаду претендуєте: міністр внутрішніх справ
3.Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій / Правила лідерів держ.організацій?: Так
4.Чи був у вас досвід на подібних посадах?: Так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кирило
6. Ваш тег в Telegram: Kiruha_145
7. Ваш логін в Discord: kyrylo25
8. Ваш справжній вік:12
9. Чому саме ви повинні зайняти цю посаду: Я відповідальний, адекватний та врівноважений
1.Підвищити кваліфікацію працівників НПУ
2.Повернути підрозділ ДВБ задля того щоб ефективніше боротися з корупцією у НПУ
3.Відчистити НПУ від неадекватних співробітників
4. Посилити УПП задля забезпечення максимального дотримання ПДР яке це тільке можливе
11.Місто в якому живете: Кропивницький
12.Ваше звання у фракції: Майор СБ України

Останнє редагування:

Тимофій Дмитрович

Президент
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
73
Реакції
52
Бали
63
1.Ваш ігровий NickName: Кирило Хілс
2. На яку посаду претендуєте: міністр внутрішніх справ
3.Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій / Правила лідерів держ.організацій?: Так
4.Чи був у вас досвід на подібних посадах?: Так
6. Ваш тег в Telegram: Kiruha_145
7. Ваш логін в Discord: kyrylo25
8. Ваш справжній вік:12
9. Чому саме ви повинні зайняти цю посаду: Я відповідальний, адекватний та врівноважений
1.Підвищити кваліфікацію працівників НПУ
2.Повернути підрозділ ДВБ задля того щоб ефективніше боротися з корупцією у НПУ
3.Відчистити НПУ від неадекватних співробітників
4. Посилити УПП задля забезпечення максимального дотримання ПДР яке це тільке можливе
11.Місто в якому живете: Кропивницький
12.Ваше звання у фракції: Майор СБ України
Вітаю! Вам було повідомлено в особисті про час проведення обзвону

Ваня Блак

Новий гравець
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
2
Реакції
4
Бали
8
1.Ваш ігровий NickName:Іван Блак
2. На яку посаду претендуєте: Міністр Оборони
3.Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій / Правила лідерів держ.організацій?: Канєшно
4.Чи був у вас досвід на подібних посадах?: міністр ОЗ, радник президента, майор і пп зсу- 2.5 місяця
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Карпенко Іван
6. Ваш тег в Telegram:mad:vanya22869
7. Ваш логін в Discord:ivan_chik1503
8. Ваш справжній вік:13
Я хочу обійняти посаду Міністра оборони, тому що бачу низку проблем у роботі військових структур та маю чітке бачення їх вирішення. На даний момент існують труднощі з дисципліною, активністю особового складу та організацією внутрішньої роботи підрозділів. Я готовий докласти максимум зусиль для покращення ситуації.

На посаді Міністра оборони я планую посилити контроль за виконанням обов'язків військовослужбовців, удосконалити систему навчання новобранців, проводити регулярні тренування та заходи для підвищення рівня підготовки особового складу. Також важливим напрямком стане залучення нових бійців та створення комфортних умов для їхнього розвитку у фракції.

Я є відповідальною та комунікабельною людиною, вмію працювати з колективом і приймати рішення у складних ситуаціях. Добре знаю правила сервера та специфіку державних фракцій. Моєю головною метою є створення сильної, дисциплінованої та активної армії, яка стане прикладом для інших державних структур.

Вважаю, що мої навички, досвід та бажання розвивати військову сферу дозволять мені гідно виконувати обов'язки Міністра оборони та принести користь серверу.

Ідеї щодо покращення ЗСУ:

• Перегляд системи підвищення військовослужбовців, щоб активні бійці швидше отримували кар'єрний ріст.
• Проведення регулярних тренувань та військових навчань для підвищення рівня підготовки особового складу.
• Впровадження системи заохочень за активність, допомогу новобранцям та участь у заходах фракції.
• Покращення внутрішньої дисципліни та контролю за дотриманням статуту.
• Проведення спільних операцій і тренувань з іншими державними структурами.
• Створення більш комфортної системи адаптації для нових бійців, щоб вони швидше освоювалися у фракції.
• Покращити караульну службу шляхом оновлення системи постів та контролю їхнього несення.
• Оптимізувати систему патрулювання та охорони військових об'єктів.

Ідеї щодо покращення ВРУ:

• ВРУ має брати участь у ключових RP-ситуаціях штату як орган, що фіксує та впливає на прийняття державних рішень під час подій.

• Запровадити систему оперативної взаємодії між ВРУ та ЗСУ під час військових операцій, де ВРУ виступає координатором державної позиції.

• Дати можливість ВРУ видавати офіційні державні розпорядження в рамках RP-ситуацій для підсилення ролі фракції у розвитку подій.

• Розширити роль депутатів у великих RP-операціях як представників держави для підвищення рівня залученості у сценарії сервера.

• ВРУ має бути частиною прийняття рішень під час кризових ситуацій у штаті, а не лише спостерігачем.

• Створити систему взаємодії між ВРУ та керівництвом ЗСУ для узгодження дій під час спецоперацій і масштабних RP-заходів.

• Підвищити вплив ВРУ на розвиток державного RP через участь у сценаріях, які напряму змінюють хід подій у штаті.

• Зробити ВРУ активним елементом державного RP, який не просто існує формально, а реально формує хід ігрових ситуацій.

11.Місто в якому живете: Київ
12.Ваше звання у фракції: 3
https://postimg.cc/QBsjgSv3

Останнє редагування:

Андрій Євченков

Новий гравець
Реєстрування
1 Тра 2026
Дописи
4
Реакції
3
Бали
8
1.Ваш ігровий NickName: Андрій Євченков
2. На яку посаду претендуєте: 5 адвокат
3.Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій / Правила лідерів держ.організацій?: так
4.Чи був у вас досвід на подібних посадах?: трошечки
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ян Поліщук
6. Ваш тег в Telegram: @YA_6667
7. Ваш логін в Discord: yanpolishuk
8. Ваш справжній вік:13 повних років
9. Чому саме ви повинні зайняти цю посаду: я хочу допомагати вязням вийти з вязниці помагати старшим і хочу почути себе в ролі адвоката

1. Експрес-підготовка до захисту​

• Чек-лист "Швидка допомога": Створи короткий макрос (біндер) з переліком основних прав громадянина згідно з процесуальним кодексом. Використовуй його одразу після прибуття в НПУ/СБУ, щоб клієнт відчував, що його захист почався з першої секунди.
  • Оцінка затримання: Під час процесу затримання не просто стій, а активно перевіряй дії офіцерів на відповідність правилам сервера (наприклад, чи не порушено процедуру арешту). Вказуй на помилки в РП-процесі — це демонструє твою компетентність.

2. Посередницька місія​

• Роль медіатора: Використовуй статус адвоката для вирішення конфліктів між фракціями (наприклад, якщо поліція і цивільні конфліктують). Пропонуй виступати нейтральною стороною для переговорів — це підніме твій статус до рівня "дипломата".
  • Супровід клієнта: Не залишай клієнта одного після суду. Супроводжуй його до виходу або до місця, де він може безпечно отримати транспорт. Це формує репутацію адвоката, який "доводить справу до кінця".

3. РП-активності (без записів)​

• Інспекції правових процедур: Приходь у відділки не лише за викликом, а як "спостерігач за дотриманням законності". Спілкуйся з керівництвом МВС, вказуй на прогалини, які ти бачиш як юрист. Це покаже, що ти мислиш як державний діяч, а не просто як гравець.
  • "Адвокатський патруль": Пропонуй патрульним проводити роз'яснювальні бесіди з новачками (гравцями з низьким ID), щоб ті не порушували закон через незнання. Стань "наставником" правопорядку — це дуже цінують лідери.

4. Візуальний та мовний стиль​

• Спеціалізовані макроси: Замість стандартних фраз, зроби кілька унікальних для суду (наприклад, впевнені заперечення або аргументи). Коли ти використовуєш унікальні біндери, це виділяє тебе серед інших адвокатів.
  • Стиль спілкування: Перейди на суто діловий стиль спілкування в рацію та в чат. Використовуй юридичні терміни в міру, щоб це виглядало доречно — це автоматично підвищує рівень гри навколо тебе.

5. Співпраця з судом​

• Попередні слухання: Завжди пропонуй судді або прокурору коротко обговорити справу до початку офіційного процесу. Це виглядає дуже професійно і показує, що ти готовий до конструктивного діалогу, а не лише до суперечок.
  • 11.Місто в якому живете: Рівненська область
  • 12.Ваше звання у фракції: 4 Депутат
  • 13. Ваше посвідчення(скрін через imgur) https://postimg.cc/3k5spw0D/ec6457a4

Данило Аккерман

Голова СБУ | Північна Україна
Лідер
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
645
Реакції
201
Бали
103
1.Ваш ігровий NickName: Андрій Євченков
2. На яку посаду претендуєте: 5 адвокат
3.Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій / Правила лідерів держ.організацій?: так
4.Чи був у вас досвід на подібних посадах?: трошечки
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ян Поліщук
6. Ваш тег в Telegram: @YA_6667
7. Ваш логін в Discord: yanpolishuk
8. Ваш справжній вік:13 повних років
9. Чому саме ви повинні зайняти цю посаду: я хочу допомагати вязням вийти з вязниці помагати старшим і хочу почути себе в ролі адвоката

1. Експрес-підготовка до захисту​

• Чек-лист "Швидка допомога": Створи короткий макрос (біндер) з переліком основних прав громадянина згідно з процесуальним кодексом. Використовуй його одразу після прибуття в НПУ/СБУ, щоб клієнт відчував, що його захист почався з першої секунди.
  • Оцінка затримання: Під час процесу затримання не просто стій, а активно перевіряй дії офіцерів на відповідність правилам сервера (наприклад, чи не порушено процедуру арешту). Вказуй на помилки в РП-процесі — це демонструє твою компетентність.

2. Посередницька місія​

• Роль медіатора: Використовуй статус адвоката для вирішення конфліктів між фракціями (наприклад, якщо поліція і цивільні конфліктують). Пропонуй виступати нейтральною стороною для переговорів — це підніме твій статус до рівня "дипломата".
  • Супровід клієнта: Не залишай клієнта одного після суду. Супроводжуй його до виходу або до місця, де він може безпечно отримати транспорт. Це формує репутацію адвоката, який "доводить справу до кінця".

3. РП-активності (без записів)​

• Інспекції правових процедур: Приходь у відділки не лише за викликом, а як "спостерігач за дотриманням законності". Спілкуйся з керівництвом МВС, вказуй на прогалини, які ти бачиш як юрист. Це покаже, що ти мислиш як державний діяч, а не просто як гравець.
  • "Адвокатський патруль": Пропонуй патрульним проводити роз'яснювальні бесіди з новачками (гравцями з низьким ID), щоб ті не порушували закон через незнання. Стань "наставником" правопорядку — це дуже цінують лідери.

4. Візуальний та мовний стиль​

• Спеціалізовані макроси: Замість стандартних фраз, зроби кілька унікальних для суду (наприклад, впевнені заперечення або аргументи). Коли ти використовуєш унікальні біндери, це виділяє тебе серед інших адвокатів.
  • Стиль спілкування: Перейди на суто діловий стиль спілкування в рацію та в чат. Використовуй юридичні терміни в міру, щоб це виглядало доречно — це автоматично підвищує рівень гри навколо тебе.

5. Співпраця з судом​

• Попередні слухання: Завжди пропонуй судді або прокурору коротко обговорити справу до початку офіційного процесу. Це виглядає дуже професійно і показує, що ти готовий до конструктивного діалогу, а не лише до суперечок.
  • 11.Місто в якому живете: Рівненська область
  • 12.Ваше звання у фракції: 4 Депутат
  • 13. Ваше посвідчення(скрін через imgur) https://postimg.cc/3k5spw0D/ec6457a4
на адвокатів тут подають

Тимофій Дмитрович

Президент
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
73
Реакції
52
Бали
63
1.Ваш ігровий NickName:Іван Блак
2. На яку посаду претендуєте: Міністр Оборони
3.Чи ознайомлені ви з правилами держ.організацій / Правила лідерів держ.організацій?: Канєшно
4.Чи був у вас досвід на подібних посадах?: міністр ОЗ, радник президента, майор і пп зсу- 2.5 місяця
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Карпенко Іван
6. Ваш тег в Telegram:mad:vanya22869
7. Ваш логін в Discord:ivan_chik1503
8. Ваш справжній вік:13
Я хочу обійняти посаду Міністра оборони, тому що бачу низку проблем у роботі військових структур та маю чітке бачення їх вирішення. На даний момент існують труднощі з дисципліною, активністю особового складу та організацією внутрішньої роботи підрозділів. Я готовий докласти максимум зусиль для покращення ситуації.

На посаді Міністра оборони я планую посилити контроль за виконанням обов'язків військовослужбовців, удосконалити систему навчання новобранців, проводити регулярні тренування та заходи для підвищення рівня підготовки особового складу. Також важливим напрямком стане залучення нових бійців та створення комфортних умов для їхнього розвитку у фракції.

Я є відповідальною та комунікабельною людиною, вмію працювати з колективом і приймати рішення у складних ситуаціях. Добре знаю правила сервера та специфіку державних фракцій. Моєю головною метою є створення сильної, дисциплінованої та активної армії, яка стане прикладом для інших державних структур.

Вважаю, що мої навички, досвід та бажання розвивати військову сферу дозволять мені гідно виконувати обов'язки Міністра оборони та принести користь серверу.

Ідеї щодо покращення ЗСУ:

• Перегляд системи підвищення військовослужбовців, щоб активні бійці швидше отримували кар'єрний ріст.
• Проведення регулярних тренувань та військових навчань для підвищення рівня підготовки особового складу.
• Впровадження системи заохочень за активність, допомогу новобранцям та участь у заходах фракції.
• Покращення внутрішньої дисципліни та контролю за дотриманням статуту.
• Проведення спільних операцій і тренувань з іншими державними структурами.
• Створення більш комфортної системи адаптації для нових бійців, щоб вони швидше освоювалися у фракції.
• Покращити караульну службу шляхом оновлення системи постів та контролю їхнього несення.
• Оптимізувати систему патрулювання та охорони військових об'єктів.

Ідеї щодо покращення ВРУ:

• ВРУ має брати участь у ключових RP-ситуаціях штату як орган, що фіксує та впливає на прийняття державних рішень під час подій.

• Запровадити систему оперативної взаємодії між ВРУ та ЗСУ під час військових операцій, де ВРУ виступає координатором державної позиції.

• Дати можливість ВРУ видавати офіційні державні розпорядження в рамках RP-ситуацій для підсилення ролі фракції у розвитку подій.

• Розширити роль депутатів у великих RP-операціях як представників держави для підвищення рівня залученості у сценарії сервера.

• ВРУ має бути частиною прийняття рішень під час кризових ситуацій у штаті, а не лише спостерігачем.

• Створити систему взаємодії між ВРУ та керівництвом ЗСУ для узгодження дій під час спецоперацій і масштабних RP-заходів.

• Підвищити вплив ВРУ на розвиток державного RP через участь у сценаріях, які напряму змінюють хід подій у штаті.

• Зробити ВРУ активним елементом державного RP, який не просто існує формально, а реально формує хід ігрових ситуацій.

11.Місто в якому живете: Київ
12.Ваше звання у фракції: 3
https://postimg.cc/QBsjgSv3
Вітаю! Вам було повідомлено в особисті про час проведення обзвону

Кирило Блак

Полковник СБУ | Північна Україна
Реєстрування
29 Жов 2023
Дописи
36
Реакції
56
Бали
63
1.Ваш ігровий NickName: Кирило Блак
2. На яку посаду претендуєте: Прем'єр міністр
4.Чи був у вас досвід на подібних посадах?: так
6. Ваш тег в Telegram: Kiril_15xrx
7. Ваш логін в Discord:kiril102805
8. Ваш справжній вік:16
Я компетентний, стресостійкий, маю дуже великий досвід на проекті так як граю з 23року та займав дуже багато різних посат
•Проводити регулярно лекції,тренування,набори, підвищення,ГРП,МП,РП;
•Набирати у фракцію професійний колектив;
•Взаємодіяти з іншими фракціями;
•Видавати премію старанним працівникам ВРУ;
•Та ще маю дуже багато ідей які я буду поступово реалізовувати на даній посаді.
11.Місто в якому живете: Ольштин
12.Ваше звання у фракції: 11 (Полковник СБУ)
тик

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі