Відмовлено Заява до Прокуратури #351

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
173
Реакції
164
Бали
88
Назва теми: Заява до прокуратури №351
Я, громадянин України Владислав Андрійович, подаю заяву до прокуратури на громадянина Кирило Громов Віталій Шевченко Саня Житомирський та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: сбу
Детальний опис правопорушення: Мене було доставлено в ГУНПУ затриманим за орієнтуванням та виданим додатковим розшуком а саме 6.3 Створення ДТП з яким я категорично не згоден бо на моєму доказі на моменті з уповільненням видно як авто сбу створює ДТП врізаючись в моє авто що видно на цьому доказ #1 та сам таранив авто на перших секундах може видатись що я спеціально повернув в їх сторону але якщо передивитися доказ на 0.25 то видно що я старався вивернути руль але мене почали таранити на швидкості тим самим загрожуючи моєму життю та під кінець на швидкості протаранили задній бампер моєї автівки але чомусь покарали за це мене а самі не отримали покарання та на доказі #2 На тайм коді 01:34 співробітник Кирил Гром почав мене ображати та потім за це видав покарання мені за статтю 10.3 але він не поніс за це покарання а мені видав.
Накладення санкцій або компенсацій: Відсторонення від служби під час рослідування до данні особи небезпечні для населення та зняття з посад або пониження в званнях
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: #1 #2
Дата і час інциденту: 06.07.2026
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) https://ibb.co/hRg1yH7h
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) miidrei діскорд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі