Важливо СБУ | Електронні заяви на відновлення до СБУ

Ігор Соколовський |

Ігровий помічник / L СБУ | Східна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
229
Реакції
179
Бали
88
Security_Service_of_Ukraine_Emblem.svg.png

Заявки на повернення до СБУ

Кожен громадянин який раніше був в лавах СБУ
може повернутись до виконання
своїх службових обов'язків у лавах СБУ

Умови для повернення в організацію:

-Відновлення до організації дозволено, якщо після звільнення за власним бажанням не пройшло 14 днів
-Відновленню в організацію підлягають ті громадянини, які перед звільненням за власним бажанням мали 4 звання
-Відновлення гравця в організацію проводиться на одне звання нижче минулого
-Відновлення в організацію дозволяється лише за умови, якщо громадянин звільнився з причини "За власним бажанням" або "Розформ".

Поновлення в організацію заборонено за кількох обставин:

-Якщо вас було звільнено через 3/3 доган, порушення статуту
-Якщо ви отримали ігрове блокування
-Якщо вас було звільнено адміністратором сервера, з причиною "-"
-Якщо вас було звільнено за причиною "WARN"
-Якщо в вас негативний соціальний рейтинг

Форма подачі:

Ім'я Прізвище:
Дата звільнення:

Причина звільнення:
Трудова книжка (посилання):

Звернення:
Я, [Ім'я Прізвище], звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Останнє редагування:
Реєстрування
2 Січ 2024
Дописи
34
Реакції
6
Бали
13
Вік
24
Ім'я Прізвище: Ураган Екстези
Дата звільнення: 2024.03.01
Причина звільнення: ЗВБ
Трудова книжка (посилання): *тык*

Звернення:
Я, Ураган Екстези, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.​

Денис Йегер

СБУ | 03
Реєстрування
3 Січ 2026
Дописи
33
Реакції
27
Бали
23
Ім'я Прізвище:Денис Бульбошенски
Дата звільнення: 12.05.2026
Трудова книжка (посилання):https://imgpile.com/p/tObHs0d

Звернення:
Я, Денис Бульбошенски звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.​

Ігор Соколовський |

Ігровий Помічник
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
229
Реакції
179
Бали
88
Ім'я Прізвище:Денис Бульбошенски
Дата звільнення: 12.05.2026
Трудова книжка (посилання):https://imgpile.com/p/tObHs0d

Звернення:
Я, Денис Бульбошенски звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.​

Вітаю! Розглянувши вашу кандидатуру, керівництво Служби безпеки України прийняло позитивне рішення. Наказом Генерала СБУ вас зараховано до лав Служби. Очікуємо на прибуття для проходження подальшої служби.

Артем Салямон

Новий гравець
Реєстрування
23 Бер 2026
Дописи
8
Реакції
0
Бали
8
Ім'я Прізвище: Артем Салямон
Дата звільнення: 19.05.2026
Трудова книжка (посилання):https://i.postimg.cc/Mps90NBK/IMG-3282.jpg

Звернення:
Я, Артем Салямон звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Ігор Соколовський |

Ігровий Помічник
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
229
Реакції
179
Бали
88
Ім'я Прізвище: Артем Салямон
Дата звільнення: 19.05.2026
Трудова книжка (посилання):https://i.postimg.cc/Mps90NBK/IMG-3282.jpg

Звернення:
Я, Артем Салямон звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Вітаю! Розглянувши вашу кандидатуру, керівництво Служби безпеки України прийняло позитивне рішення. Наказом Генерала СБУ вас зараховано до лав Служби. Очікуємо на прибуття для проходження подальшої служби.​

Юра Кепка..

Підполковник НПУ 03 серверу
Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
18
Реакції
35
Бали
18
Ім'я Прізвище: Юра Кепка
Дата звільнення: 20.05.2026
Трудова книжка (посилання): https://ua.files.fm/u/u3ysdau7n9

Звернення:
Я, Юра Кепка, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Пашечка Соточка

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Ім'я Прізвище: Серьога Глушак
Дата звільнення: 2026.03.29
Причина звільнення:ЗВБ
Трудова книжка (посилання): https://imgpile.com/p/FTxzalG
Звернення:
Я, [Серьога Глушак], звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Реєстрування
29 Лис 2024
Дописи
50
Реакції
20
Бали
13
Ім'я Прізвище: Максим Вейв
Дата звільнення: 09.03.2026
Трудова книжка (посилання): https://imgpile.com/p/wPtgBbK
Я, Максим Вейв, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
39
Реакції
10
Бали
13
Переглянути вкладення 401353

Заявки на повернення до СБУ

Кожен громадянин який раніше був в лавах СБУ
може повернутись до виконання
своїх службових обов'язків у лавах СБУ

Умови для повернення в організацію:

-Відновлення до організації дозволено, якщо після звільнення за власним бажанням не пройшло 14 днів
-Відновленню в організацію підлягають ті громадянини, які перед звільненням за власним бажанням мали 4 звання
-Відновлення гравця в організацію проводиться на одне звання нижче минулого
-Відновлення в організацію дозволяється лише за умови, якщо громадянин звільнився з причини "За власним бажанням" або "Розформ".

Поновлення в організацію заборонено за кількох обставин:

-Якщо вас було звільнено через 3/3 доган, порушення статуту
-Якщо ви отримали ігрове блокування
-Якщо вас було звільнено адміністратором сервера, з причиною "-"
-Якщо вас було звільнено за причиною "WARN"
-Якщо в вас негативний соціальний рейтинг

Форма подачі:

Ім'я Прізвище:
Дата звільнення:

Причина звільнення:
Трудова книжка (посилання):

Звернення:
Я, [Ім'я Прізвище], звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Ім'я Прізвище:Діма Бобрович
Дата звільнення:01.07.2026
Трудова книжка (посилання):https://imgpile.com/p/esNRnFx

Звернення:
Я, Діма Бобрович, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Дан Мельник

Новий гравець
Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
11
Реакції
3
Бали
8
Ім'я Прізвище:Дан Мельник
Причина звільнення: Статуту МВС 2.31
Трудова книжка:Тик

Звернення:
Я, Дан Мельник, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.​

Ігор Соколовський |

Ігровий Помічник
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
229
Реакції
179
Бали
88
Причина звільнення: Статуту МВС 2.31

Звернення:
Я, Дан Мельник, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.​

Вітаю! Розглянувши вашу кандидатуру, керівництво Служби безпеки України прийняло негативне рішення.​

Дан Мельник

Новий гравець
Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
11
Реакції
3
Бали
8
Причина звільнення: Статуту МВС 2.31 Дайте благаюга ще один шанс готов помінятись

Звернення:
Я, Дан Мельник, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Георгій Йегер

Полковник СБУ |03 Східна Україна
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
194
Реакції
109
Бали
48
Причина звільнення: Статуту МВС 2.31 Дайте благаюга ще один шанс готов помінятись

Звернення:
Я, Дан Мельник, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Вітаю! Виношу свій вердикт — ваш рапорт на відновлення відмовлено. Відновлення до фракції з порушенням статуту неможливе.

Ігор Соколовський |

Ігровий Помічник
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
229
Реакції
179
Бали
88
Ім'я Прізвище:Діма Бобрович
Трудова книжка (посилання):https://imgpile.com/p/esNRnFx

Звернення:
Я, Діма Бобрович, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Вітаю! Розглянувши вашу кандидатуру, керівництво Служби безпеки України прийняло негативне рішення.​

Віллі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
238
Реакції
478
Бали
68
Ім'я Прізвище: Віллі Клауд
Дата звільнення: 27.06.2026
Причина звільнення: за власним бажанням
Трудова книжка (посилання): Тиць

Звернення:
Я, Віллі Клауд, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
12
Реакції
9
Бали
8
Ім'я Прізвище: Олександр Орельський
photo_2026-04-26_12-54-38.jpg

Дата звільнення: 02.07.2026
Трудова книжка (посилання):https://imgpile.com/p/DrZEcGl

Я, Олександр Орельський, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Георгій Йегер

Полковник СБУ |03 Східна Україна
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
194
Реакції
109
Бали
48
Ім'я Прізвище: Олександр Орельський Переглянути вкладення 424612
Дата звільнення: 02.07.2026
Трудова книжка (посилання):https://imgpile.com/p/DrZEcGl

Я, Олександр Орельський, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.
Вітаю! Виношу свій вердикт — ваш рапорт на відновлення схвалено.Вас буде відновленно на 8 порядкове звання-Капітан.Очікуємо вас в ЦУ СБУ м.Київ.

+380959408296

Новий гравець
Реєстрування
5 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
2
Бали
8
Ім'я Прізвище: Андрій Наумов
Дата звільнення:8.07.2026
Причина звільнення:Порушення статуту 2.18
Трудова книжка (посилання):https://imgpile.com/p/IXyBWdF

Я, Андрій Наумов, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Ігор Соколовський |

Ігровий Помічник
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
229
Реакції
179
Бали
88
Ім'я Прізвище: Андрій Наумов
Дата звільнення:8.07.2026
Причина звільнення:Порушення статуту 2.18
Трудова книжка (посилання):https://imgpile.com/p/IXyBWdF

Я, Андрій Наумов, звертаюся до Генерала Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого повернення до лав СБУ. Прошу врахувати мій попередній досвід служби, професійні навички та готовність і надалі сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо держави.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі