Розглянуто Ден Річезе / Невірний розгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
173
Реакції
164
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Владислав Андрійович
2. Нікнейм адміністратора: Ден Річезе
3. Суть скарги: Адміністратор не побачив порушень та закрив скаргу прошу розглянути іншого адміністратора бо порушено було а знову ніби не видно порушень. Тайм код відео 1:33 якщо фраза «Дурачок» для адміністратора нормальна фраза та не підпадає під 2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана

Також статусу BadCop гравець не має а з правил серверу не порушив ані одного з цих
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
То до адміністратора великі питання що до компетентності на посаді бо якщо людина некомпетентна то від її дій на посаді потім страждають люди
С приводу другої скарги тайм код 0:23
2.41. "NonRP стрільба із-за керма держ" - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин
Високої швидкості транспорт не набрав та видно що коли авто вже було зламане з за керма хтось стріляв коли авто було на місці та коли були проколоті колеса то хтось далі стріляв по авто та видно на відкаті таран той хто був за кермом спеціально влетів бо там була можливість вивернути кермо і відстань була для цього. Чомусь в адміністратора мільйон причин «Нє» а не одної добре я перегляну, до цього ж з за моєї сборки адміністратор сказав що міг не розглядати скаргу хоча в правилах подачі скарг я не побачив жодної заборони з подачею скарг якщо в тебе зборка. Нехай перегляне інший адміністратор я вже розжував від А до Я порушення з тайкодами там ще супровід був без відігровки ось Повне відео від А до Я та зверніть увагу 7:33 до 7:40 це тайм код вказаний в моїй скарзі 3:03 в якій відео обрізалось більше чим вказаний тайм код тому тут додаю що в цей проміжок гравець бере мене в супровід нічого не відіграв просто взяв, та з обшуком жодної аптечки та рукавичок як мусить бути а просто почав обшук забув адміністратор казав що він відіграв на самому початку відео рукавички це було сказано адміністратором в діскорд та що це на його думку адміністративну вважається за відігровку але правила обшуків так не вважають бо мусить бути при обшуку відіграна аптечка рукавички але якщо це дійсно так вважається то добре я буду теж відігравати якусь дію та потім казати що я вже то відіграв, вже казав що це від адміністратора було сказано під час бесіди в якій ми нічого не вирішили тому й пишу знову та в відео перегляньте по слова адміністратора додаю він не побачив порушень передивившись повний відкат але видно що теж не подивився момент з 9:47 або просто збрехав що подивився повний відкат або прикрив очі на сказане від свого складу хоча він слідкуючий СБУ якось так не робиться виходить прикрив очі на порушення але чому тоді мені за образу статтю та тому подібне а з боку працівників порушення статуту та правил серверу адміністратор не побачив дивно. Всі розуміють що адміністраторів не вистачає але ж треба навчити трохи їх або не брати тих хто не вчиться але тут палка двух сторін тому далі я не буду лізти бо це вже внутрішня ваша політика | Додаю чому ще я вважаю що адміністратор не компетентний після того як відхилив скарги зразу під оскарженням писав про злив просто за те що я захотів справедливості для всіх бо я свою частку відсидів тепер черга для тих хто теж порушив він написавши що дивився повний доказ або збрехав та не побачив оск від своїх або ж закрив очі на це та просто написав що я обрізав для нібито «зливу»
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Клікабельно | Друга скарга
5. Дата порушення: 07.07.2026

Вкладення

• IMG_3640.png
    IMG_3640.png
    256.7 Кб · Перегляди: 13
Останнє редагування:

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
361
Реакції
185
Бали
103
Вітаю!

Вашу скаргу буде повторно розглянуто Заступником Головного Слідкуючого за державними організаціями.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі